Yeşil Pasaport

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rio yolcusu kalmasın arkadaşlar :D samba bizi bekler hehehehe

Nasip olursa gitmek gerek oralara... görmek gerek. Çalış çabala nereye kadar? gideceğimiz yer belli. O yüzden arada hayatın kıymetini bilmek lazım ;)

Nasip olursa gitmek gerek oralara... görmek gerek. Çalış çabala nereye kadar? gideceğimiz yer belli. O yüzden arada hayatın kıymetini bilmek lazım ;)

Japonya'da elektronik cihazlar çok ucuzmuş abi direk gidip pioneer ses sistemi ve şöyle bir MSİ yada Toshiba laptop alıp gelecem :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaw ne elektronik cihazı ahan da bunlar varken :D

japon%20turistler.jpg

Yaw ne elektronik cihazı ahan da bunlar varken :D

japon%20turistler.jpg

:D O ayrı abi aile var diye yazmadım. :D:D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 01:24 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 01:21 ----------

Abi bu arada drift yapmayı bilmeyeni Japonyada taşlıyorlarmış :D Mecbur öğrenecen :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 01:24 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 01:21 ----------

Abi bu arada drift yapmayı bilmeyeni Japonyada taşlıyorlarmış :D Mecbur öğrenecen :D

Yok yaw aile de olsa bizim niyetimiz temiz da :D

olum sadece kültürümüzü tanıtcaz başka amaç yok:)

olum sadece kültürümüzü tanıtcaz başka amaç yok:)

:D Ankaralı Namığı açarız artık elimize birde tesbih :D. Türkiyedeki en büyük kültür bu olurdu. Ama biz Nadir Abiyle kafaya koyduk Japonya'ya gidecez :D. Hatta şimdiden Nadir Abi antreman için gitti arabasıyla burnout yapıyor. :D Bende birazdan erayla gidip el freni çekicem.

:D Ankaralı Namığı açarız artık elimize birde tesbih :D. Türkiyedeki en büyük kültür bu olurdu. Ama biz Nadir Abiyle kafaya koyduk Japonya'ya gidecez :D. Hatta şimdiden Nadir Abi antreman için gitti arabasıyla burnout yapıyor. :D Bende birazdan erayla gidip el freni çekicem.

pederin arabayı alıp dağ yoluna çıkıyorum o zaman uludağ drift:)

Geri