Yeşil Pasaport

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar şimdi yeşil pasaport bulunduran biri vize gerektirmeyen bir ülkeye çıkışı hakkında bilgisi olan var mı?

bir bankadan yurtdışı çıkış harcını yatır, biletini al çık git abi bu kadar.

benim yeşil iptal olmadan önce aynen Emre'nin dediği gibi yapmak gerekiyordu. yeni düzenleme yapıldı mı bilmiyorum?

Yeşil pasaport almama az kaldı. Nasip olur da alırsam şöyle bir açılayım diyorum Rusya, Rio :D

ben geçen yıl almıştım ama aksilik yurtdışına çıkamadık.
bildiğim kadarı ile sadece A.B.D ve İngiltere vize istiyor, onlarda uğraştırmadan veriyorlarmış.

ben geçen yıl almıştım ama aksilik yurtdışına çıkamadık.
bildiğim kadarı ile sadece A.B.D ve İngiltere vize istiyor, onlarda uğraştırmadan veriyorlarmış.

Eyvallah ABD değil de Rusya uyar bana :D Ruslar delikanlı görsün dermişim :rakir:

Yeşil pasaport almama az kaldı. Nasip olur da alırsam şöyle bir açılayım diyorum Rusya, Rio :D

Bende yeşil pasaport var, tek eksiğim yeşil dolarlar, onu da bulursam kuzeye açılmaya ben de varım :maden:.

Nadir abi bende de yeşil pasaport var kuzeye gidiliyorsa her zaman müsait olurum yabancı kültürleri de tanımak gerek:)

Ne çok kültür elçisi olmaya meraklı üye varmış... :)

Rusya vize istemiyor zaten normal pasaporta da. araba ile izmirden Moskova'ya giden arkadaşım var :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Geri