Yeşil ışık size geçme hakkı tanımaz.Çünkü.....

ayr1ca arkadaslar, size kirmizi yaniyorsa ve saga dönüs için ayri bir isik yoksa, saga dönmek yasaktir, k1rmz1da durmaniz gerekmektedir.
bu kuralida bir çok sürücü es geçiyor. en azindan saga dönecegim diye önünüzdekilere bosu bosuna korna çalmayin.

Oda bişeymi abi. Adam traktörle ana yola çıkcak. Işık yeşil yanıyo. Diğer taraftan ambulans geliyor. Adam yol hakkı diye çıkıyor yola. Ambulansta traktöre bindiriyor. Adamın kaza sonrası verdiği ifade bu arkadaşlar.

Hangi akıl ambulansın ışık bekleyeceğini düşünürki.

buyuk gecmıs olsun boyle olaylar elbettekı basımıza gelebılıyor buna daır bende boyle bır olayla karsılastım.. gecen sene yaz aylarını sonunda pıkıkten gelıyorduk ve 4 lu kavsakta kırmızı yandı ve arkamızda bır arac vardı sanıyorum sag serıt bosdu arkadan gelen honda cıvıc marka arac cok hızlı bır sekılde gelıyomus tabıkı boyle bır durumda arac duramadı ve orta yuvarlakta donen tofas marka araca yandan vurdu araca vurunda ıkı tur dondu sok olmustuk ve hemen aractan ındık yardım ıcın honda surucusu kactı allahtankı her ıkı surucudede bırsey yoktu.. kacan surucunun ehlıyetı olmagı anlasıldı..guzel bır gunumuz sokla bıtmıstı...

allah korusun arkadaşlar

türkiye trafiğinde, size yeşil yandıysa, sağa sola, arkana karşıya baktıktan sonra birde camdan kafanı çıkarıp havaya bakmak lazım:) ne olacağı belli olmaz abiiiiiiiii!!!

yeşil yanar yanmaz arkamdan kornaya asılan öküze itibar etmem çünkü o anda kendisine kırmızı yanmasına rağmen durmadan devam edebilecek öküzü arar gözlerim..:D

Mükemmel bir söz yazmışsın:D

kimse kimsenin umrunda değil arkadaşlar dikkatli olun siz insanları kontrol edin.

yeşil yanar yanmaz arkamdan kornaya asılan öküze itibar etmem çünkü o anda kendisine kırmızı yanmasına rağmen durmadan devam edebilecek öküzü arar gözlerim..:D

dikkat etmek gerekiyor ama bazen dikkat etsen de nafile...

bu arada bu sözü tuttum :good:

:good:
sloganlık bi söz

Geri