Yeşil ışık size geçme hakkı tanımaz.Çünkü.....

astrax_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba sizinle bi olayı paylaşmak istiyorum..Cumartesi gece saat 01,30 civarında ışıklarda bekliyordum yanıma Renault Manager arac yanaştı içinde 4-5 kişi aile..Sadece ikimiz duruyoruz yol boş..Sonra yeşil yandı beraber hareketlendik o birden hızlandı ve sağdan gelen yola kırmıızı yanmasına rağmen o yönden gelen (yaklaşık 80-90 km hızla) Fıat Bravo marka aracla çok kötü biçimde çarpıştılar..Bi anda arabaların parçaları bizim araca kadar geldi ne olduğunu anlamadık hemen yardım ettik..Kırmızıda durmadan gelen aracın şöförü alkollü ve doktor çıktı.Adamın yanında kızı vardı ve emniyet kemeri takılı olmadığı için başlarını cama çarpmışlardı..HEr iki aracta ciiddi anlamda hasar oluştu.Neyse uzun lafın kısası herzaman yanan yeşil ışık bize geçme hakkı tanımıyor..çünkü karşıdan gelen kırmızıda geçebiliyor..Lütfen biraz daha dikkat edelim...

okumuşun cahili çok kötü oluyor. çok dikkat etmek lazım.

Allah korusun bu devirde gerçekten ışıklara bile güvenmemek lazım ... :( :confused: :mad:

İnsan hayatı bi anlık dikkatsizlikle bitebiliyor..HAlen olayın şokunu atlatamadım o çarpışma anını...DOktor dersin adama ama alkolle zor duruyor direksiyon başına geçiyor..

Hani zamanın birinde adam oğluna demiş ya ''Ben sana vali olamazsın demedim adam olamazsın dedim'' o hesap işte.Kulakları çınlasın üniversitede bir hocamın lafıydı derdiki :
Öküz heryerde her zaman öküzdür;üniversite bitirse de,master yapsa da,doktora yapsa da öküzdür ... :good: :rock :alkis:

üniversitede bir hocamın lafıydı derdiki :
Öküz heryerde her zaman öküzdür;üniversite bitirse de,master yapsa da,doktora yapsa da öküzdür ... :good: :rock :alkis:

Çok haklısın...

yeşil yanar yanmaz arkamdan kornaya asılan öküze itibar etmem çünkü o anda kendisine kırmızı yanmasına rağmen durmadan devam edebilecek öküzü arar gözlerim..:D

yeşil yanar yanmaz arkamdan kornaya asılan öküze itibar etmem çünkü o anda kendisine kırmızı yanmasına rağmen durmadan devam edebilecek öküzü arar gözlerim..:D

Süper bi söz..Bunu arabanın arka camına yazmak lazım :)

en güzeli tabiki kontrollü geçiş.yeşilde yansa bi bakmak lazım...

bu doktorla ilgili bir söz daha var "okumak cahilliği alır eşeklik vaki kalır" diye

bu tarz tipler oluyor herkes kalabalık trafikten korkar ama geç saatlerdeki boş yollar daha tehlikeli

Geri