yerimde olsa ne yapardiniz yardim arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eğer istersen haberi bile olmadan yolla çiçeği derim ama uzaklığın dezavantajlarını göze alabiliyorsan tabiki ;) denedim, çok zor :(

koraycim uzak ama benim icin farketmez laf benim agzımdan bikere cikar yollarim kabul etmedikten sonra yollarim ama kıymeti kalmaz alir almaz mi mechull şansımı denıycem koray cim

koraycim uzak ama benim icin farketmez laf benim agzımdan bikere cikar yollarim kabul etmedikten sonra yollarim ama kıymeti kalmaz alir almaz mi mechull şansımı denıycem koray cim
sonuna kadar git arkandayız sonra pişman olursun niye göndermedim diye biri kaparsa:rolleyes: hayatımda 1 mallık yaptım aklıma geldikçe pişman olurum sonra kaptırdık tabeee :D:D esmer hayranı olaraktana hala üzülürüm :(:(:( olacak iş olmadı mallığım yüzünden o konu aklıma geldikçe kendime salak diyip dururum bunu buraya yazdığıma göre ne kadar ciddi olduğumu anlamışsındır ;)

Son düzenleme:
gözden uzak gönüldende uzak olurmuş kendini toparla ve olgun gibi davran yılların tecrübesi konuşuyor

gözden uzak gönüldende uzak olurmuş kendini toparla ve olgun gibi davran yılların tecrübesi konuşuyor
:D:D:D
tesekkurler

zaten sen yeteri kadar sevmiş olsaydın, bu kadar uğraşacağına onun yanına çoktan gitmiş ve çiçeği kendi ellerinle vermiş olurdun... bu yüzden bence yol yakınken boşver...

arkadasta olsanız sen ciceği yolla ya

madem arkadaşsınız güzel kır çiçeği yolla en azından keşke deme

bence içinde kalmasın, gönder derim. beğenmez ise boşver gitsin. yaşın da genç, daha güzellerini bulursun inşallah...

Geri