yazdıklarına dikkat edersen sewinirim serhansen sanallara daha çok meraklısın ondandırçikolata değilde çikolata renkli hatunlara bayıllırım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazdıklarına dikkat edersen sewinirim serhansen sanallara daha çok meraklısın ondandırçikolata değilde çikolata renkli hatunlara bayıllırım
aaa kim kine bu
neyse kız uzaktaymış bide üstüne arkadaş kalalım demişse sende bu sewdadan wazgeç derim![]()
kisa öz yazıcam arkadaslar ben kizla tanıstım konusuyoruz dünya tatlisi muhabbett sohbettimiz iyi görüsüyoruz.
ama velakin üzak yerlerdeyiz ben güll yollamaya karar verdim ole fikir esti bende kargoyla yollarim
onun da fikrini alarak tamam kabul etti sonra vaz gecti çiçekte elimde patladi tabi hayal kırıklıgı var
halen arkadas kalalim dedi onada tamam dedim
ama platonik hoslaniyorum içimde kötü niyet yok
1_ tekrar söyleyip cicegimi gönderıyımmi icimde kalmaz diyorum
2_yoksa yollama boşver kiz milletii deyip geciyımmi
yorumlarinizi aliyim arkadaslar dedim
aaa kim kine bu
neyse kız uzaktaymış bide üstüne arkadaş kalalım demişse sende bu sewdadan wazgeç derim![]()
adres olsa elimde yollucam da adres yok vermiyorBencede vazgeç, hem sevdigin bir kıza çiçek gönderilecegi zaman haber verilmez ki... süpriz olmalı...
aynen oyle. kıza önce biraz yüz ver, sonra sırtını dön. bu kızların hepsinde, ay bu benden hoşlanıyodu nıye sımdı sırtını döndü. dur sunu ben geri tavlıyım psikolojisi var. aynı kedi gibiii![]()
sende aynen kişisellleştirmeyazdıklarına dikkat edersen sewinirim serhansakın bidaha benim hakkımda bu yorumu yapmaa..sakın!!!konuyu kişiselleştirmeyelim lütfen..