Yepyeni Pirelli P Zero Rosso Yarıldı..

hakanemre34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar..
Aracımda 225x40xr18 p zero rosso lastiklerim mevcut..3000km bile yapmadım desem yeridir..Gelgelelim çukura biraz sert girdim. Ön sol lastik resmen yarıldı..Yerine P Zero model takıldı..Rosso olan değil..Sadece zero model.Sanırım rosso eski seri imiş.Lastik yüzeyindeki desen biraz farklı.Acaba sıkıntı yaratırmı??

Son düzenleme:
Yolda gezme yapabilir ama hissettirmez pek. Bizim bir ara 4 lastikte farklıydı :D Canavar gibiydi :D

o kadar farkı sen ben anlayamayız.çukurlara dikkat edin bi dahakine ;)

Yolda gezme yapabilir ama hissettirmez pek. Bizim bir ara 4 lastikte farklıydı :D Canavar gibiydi :D

Aslında yeni lastiğin tipi daha kışkırtıcı. Ama arkadan dikkatli bakınca farklılık görülebiliyor. Çokta takarım ben şimdi bunu

o kadar farkı sen ben anlayamayız.çukurlara dikkat edin bi dahakine ;)

Olay otobanda oldu bide. Hiç güvenmicen yollara. Şimdi tek sorun görünüm. Yenisi daha güzel. Diğer lastiklerim biraz eski olsaydı hepsini değiştirirdim.

takma kafanı sıkıntı yapma bir şey olmaz

takma kafanı sıkıntı yapma bir şey olmaz

Teşekkürler..Dostum..

Aklımın almadığı birşey var..Bu ince yanak lastikler bu kadar hassasmı..Hız lastiği falan diyorlar..Bizim yollarda ne hızı..Hız yapmama lastiği oluyorlar..

Teşekkürler..Dostum..

Aklımın almadığı birşey var..Bu ince yanak lastikler bu kadar hassasmı..Hız lastiği falan diyorlar..Bizim yollarda ne hızı..Hız yapmama lastiği oluyorlar..

40 yanak, ben kullanamam, en ufak çukura bakar, yani hassas. Deseni farklı olanı arkaya takmışsınızdır zaten, sorun olmaz.

ilk kez duyduğum bir şey değil çok çana patlak yanakdan yarılmış p zero gördüm.. ince yanaklı lastiği dikkatli kullanmak gerek..

usta bu kadar takıyorsan varsa durumun onuda degıstır lastıgıde yıka temızle satısa cıkar fazlada zararın olmaz hem bende 195 45 yanak vardı 1 senede 4 tane on lastık degıstırdım balon yuzunden kı 40 yanak hıc dayanmaz..

Geri