yeniden opel....(paylaşmak istedim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gencomx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet de012 eski aracayım şimdi kıbrısda bi arkadaşımın kardeşine vermiştim o da almış gitmiş oraya görürsen durdur gökalp çocuğun adı ahmet beni söylersen ;) tanışmış olursun.

ha bu arada spor çizgiden şimdilik çıktım ama yaza doğru bi astra gsi yada corsa gsi alacam inşallah spor çizgi her zaman favorimdir :)

ayrıca 106 gtı deildi xs ti 206 ım gtı dı onada benzin yetişmiyodu :) km de 450-500 yakıyordu tavsiye etmem :):)

bizim okulda sanırım zaten ikimizdede corsa var er geç tanışırız :)

Nasıl 206 hayal kırıklığı oldu dimi.

tilki kurk dukkan :)

evet de012 eski aracayım şimdi kıbrısda bi arkadaşımın kardeşine vermiştim o da almış gitmiş oraya görürsen durdur gökalp çocuğun adı ahmet beni söylersen ;) tanışmış olursun.

ha bu arada spor çizgiden şimdilik çıktım ama yaza doğru bi astra gsi yada corsa gsi alacam inşallah spor çizgi her zaman favorimdir :)

ayrıca 106 gtı deildi xs ti 206 ım gtı dı onada benzin yetişmiyodu :) km de 450-500 yakıyordu tavsiye etmem :):)
valla bende vectra b2 otom.vites varken geçen yaz km ye 1.600 bin yakmıştım 115 km yapmıştım 1 gecede filtre takılıydı ozaman 115 km ye 19 litre yakmıştım onunda 20 bilemedin 40 kilometresinde gazladım.ztn şehir içi sakin kullanımda 10 litre yakıodu abanınca içiodu malum vectra pert odu astra h sedan aldık şehir içi 7-7.5 fln sakin kullanımda ama vectrayı çooooooooook arıyorum az gezerim vectrayla ama öz gezerim.astra h sedan hiç beklentileri karşılamıyor.vectra gb yumuşak deil,virajda çok yatıyo geçen gün 80 le gidiyorum malatya çevre yolunda kafam dalgındı önüme araba çıktı bi anda bi anda sağ yaptım sol yaptım arkayı anında bıraktıki allahtan esp varmış vectranın bir gün arkasının attığını hatırlamam.vectra b2 number one çok yakar ama hakkınıda verir.

Son düzenleme:
Geri