Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler ,azda olsa fark var misal araç çalışır durumda farlar açık iken direksiyonu hareket ettirince soluklaşıyordu şimdi bu durum çok azaldı.Aydn link' Alıntı:Hayirli olsun abi. Eski akuye gore arac icin gozle gorulur bir fark yaratti mi? Ornegin aydinlatma veya mars alma vs. gibi
valla uyarsa 66 lık al, benimki orjinal 60 lıktı, 72 veya 75 lik olsaydı alacaktımAydn link' Alıntı:Servo direksiyona kadar fark etti diyorsun. Abi demekki 70 amper falan olsa kendi basini alip gidecek :-D Sayende tecrube oldu bir daha bende 60'lik tercih ederim.
o zaman sana 66 lık yeter fazlasını araç şarj ederken zorlanır tam şarj olmaz.Aydn link' Alıntı:Abi enerji patlamasi yasamasin araba? Benim orjinalinde 50'lik yazmislar, 75'lik olunca bi zarari dokunur mu?
senin aracın üretim yılına bak ,3 seneyi geçince akü yavaş yavaş ömrünü tüketiyor normal süresi 3,5 - 4 sene tabi kullanım koşullarıda etki ediyor buna.Aydn link' Alıntı:Evet mantikli abi, tabi benim aku ne zaman omrunu tamamlar bilmiyorum ama bende Mutlu'nun 66'ligini tercih ederim.