Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne yalan söyleyeyim gitti pirzola biftek paralarıkenangokhan link' Alıntı:abi alem adamsın vallahi
MeRt link' Alıntı:Geçmiş olsun Ulaş abi.
Bir sürpriz yaşamadan değiştirmekte fayda var.![]()
Cosmo link' Alıntı:motor calismadiginda 12 volt aku icin cok da dusuk degil aslinda.
bu arada s&s tan dolayi sansliyim. akum 82
ulas79 link' Alıntı:ne yalan söyleyeyim gitti pirzola biftek paraları
sağolasın Mert yarın ilk iş akü işini araştırmak olacak.
evet 12 v düşük değil ama ilk marş anında ölçümde neredeyse 8-9 vlt a düşüyor.
abi dediğini bende yaptırmayı düşündüm ama dediğim gibi marş da düşüş çok birde akü 4. senesinde ki bunun 3,5 senesi bi fiil araç üzerinde geçirdi yanı bu kadar elektronik olan araçta bu ömür normal diyorum ben.Cosmo link' Alıntı:bence akünü değiştirmeden önce akü şarj aleti ile 12 saat şarj ettir. arabalar aküyğ tam kapasite şarj etmiyor. bu yüzden akülerde zamanla tembellik başlıyor. astra h araçlarımda kışa girmeden önce aküleri 12 saat normal şarj aleti ile şarj ettiriyorum. 5 yıllık akğm halen taş gibi.
marşa basarken genelde 10.8 in altına da düşmemesi lazım.
ercan_0636 link' Alıntı:Sn. Ulaş geçmiş olsun, mangalda tavuk pirzola yaparsın üzülme...
sağol Tolga valla bu araç bi benzinden bi böyle yan ürünlerden vuruyor olan benim mangallıklara oluyorTolga KARACA link' Alıntı:Geçmiş gitmiş olsun Ulaşçım, kaçan mangalların acısını çıkarırsın sonra sen 8)
Benim Astra da Stepaway e bindiğim 10-15 günden sonra nazlı marş almaya başladı, bu aralar çoğu yerde Energizer ve Mutlu Akü bayilikleri açılıyor olmadı karda kışta kötü süprizi beklemeden yenileyeyim aküyü.
sağolunimpartant link' Alıntı:GEÖMİş OLSUN
ozgun88 link' Alıntı:hoppala paşam malkara keşan amangal gitti akü geldi
abi mangal dedin de bu yaz yapalım yahu şimdiden içim eridi![]()
Orjinalinde 1.4 lerde 50 amper cikiyor yakinda gider sizin aküde.Aydn link' Alıntı:Benim 1.4 turbo'nun orjinali 50'lik. Kitapcik ve servisin verdigi donanim listesinden de kontrol ettim.