Yeni vectrami aldim

hayırlı olsun. kazasız belasız günlerde kullanın.

hayirli olsun cok sevindim

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

hayırlı olsun güle güle kullanın

slm arkadaşlar daha önce 2006 vectra comfort aldığımı yazmıştım aracımı dün gidip aldım 250 km yol yaptım aldığım yerden buraya,tek kelimeyle harika çok hoşuma gitti almadan önce çok kötüleyen olmuştu aracı ama iyiki almışım diyorum şimdi çok içime sindi.fotoğraflarını en kısa zamanda ekleyeceğim.herkese tşekkür ederim yorumlarından dolayı...

Arkadaşım inşallah yazdıklarımın bir faydası olmuştur.Aracına güle güle bin inşallah Allah kaza bela vermesin.Bindikçe dahada zevk alacaksın bunu söylemek isterim.Gerçekten harika bir araç...

olcay almamda en büyük etken sen oldun zaten senin yazdıklarını okuduktan sonra aldım tamamen haklı çıktın...

Hayırlı olsun kazasız,belasız...

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. Darısı başıma.

olcay almamda en büyük etken sen oldun zaten senin yazdıklarını okuduktan sonra aldım tamamen haklı çıktın...

Abi güle güle binersin inşallah Allah kaza bela vermesin...

slm arkadaşlar daha önce 2006 vectra comfort aldığımı yazmıştım aracımı dün gidip aldım 250 km yol yaptım aldığım yerden buraya,tek kelimeyle harika çok hoşuma gitti almadan önce çok kötüleyen olmuştu aracı ama iyiki almışım diyorum şimdi çok içime sindi.fotoğraflarını en kısa zamanda ekleyeceğim.herkese tşekkür ederim yorumlarından dolayı...[/QU
güle güle kullan kazasız belasız.

Geri