Yeni Üye tigra uğur

tigra uğur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opelim.Net olarak yeni üyemize hoş geldin diyoruz.

Kullanıcı Adı: tigra uğur
Adınız Soyadınız: uğur çoktay
İkamet ettiğiniz yer: istanbul
Mesleğiniz ve yaşınız: öğrenci 22
Cinsiyetiniz: Bay
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:
------------------------------------------------------

opel tigra hastasıyım geçen sene bir tigra sahibi oldum.Buraya bilgi vermek ve almak için üye olmak istedim
------------------------------------------------------

Hoşgeldiniz Tigra candır ya onun hastası olmakta ayrı bir şey

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoşbulduk :) yıllardır hayalimdi hala aldığım ilk gün ki gibi hevesle kullanıyorum pişman etmedi beni

hoşbulduk :) yıllardır hayalimdi hala aldığım ilk gün ki gibi hevesle kullanıyorum pişman etmedi beni

Bende çok severek aldım 6 sene bindim ama bu güne kadar 5.500 liraya yakın masraf ettim aracı da yakın bir zamanda 10.500 liraya almıştım 13.250 liraya sattım krmı yaptım zararmı bilemedim ama 6 yılın diyetiymiş demekki ama gerçekten çok kahrımı çekti satarken çok üzüldüm.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende aldığımda triger,v kayışı,buji,yağ vs değiştirdim servisinde başka hiç bişey yapmadım bir senedir kullanıyorum 14.000 km yaptım hiç bir sorun çıkarmadı.Performansı da beni tatmin ediyor suunrofu açıp gezmesi de ayrı bir keyif.Bir çok araba kullandım neden bilmiyorum belki bu arabayı çok sevdiğimden olabilir bana ayrı bir sürüş zevki verdi satmaya elim varmıyor çok üzülürüm gibime geliyor 2 3 sene daha kullanmayı düşünüyorum sonra duruma göre bakarım artık

Hoşgeldiniz.

merhaba hoşbulduk.

Hoşgeldin Uğur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

merhaba hoşbuldukk

Hoşgeldiniz

Geri