Opelim.Net olarak yeni üyemize hoş geldin diyoruz.
Kullanıcı Adı: sad-x
Adınız Soyadınız: Ahmet
İkamet ettiğiniz yer: Ankara
Mesleğiniz ve yaşınız: öğenci 20
Cinsiyetiniz: Erkek
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:
------------------------------------------------------
Herkese merhabalar, ben Ahmet, Ankaradan öğrenciyim.
Bir Opel sahibi olarak opelim.net'e katılmanın bir ayrıcalık olacağını düşünüm. Hele ki ilk arabasına binen bir çaylak olarak açıkçası opelim.net'ten onun benden faydalandığından daha çok faydalanacağımı düşünüyorum
Daha da eklemek gerekirse araçtan dolayı bir durum olduğunda ilk durağım opelim.net olacak.
Bunun yanı sıra araçlar hakkında bilgi sahibi insanlardan yani sizlerden bu işler nasıl olur piyasada durum ne yani öğrenebildiğim ne varsa takipçi olarak öğrenmek isterim. Paylaşımda bulunmak isterim.
Makinalara karşı çocukluğumdan beri meraklıyımdır ve aracıma galiba biraz da sevgiyle bakıyorum.
Opelim.net'ten henüz üye olmadan bir çok kez faydalandım bile. Artık cemiyete girmeli
Kullanıcı Adı: sad-x
Adınız Soyadınız: Ahmet
İkamet ettiğiniz yer: Ankara
Mesleğiniz ve yaşınız: öğenci 20
Cinsiyetiniz: Erkek
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:
Herkese merhabalar, ben Ahmet, Ankaradan öğrenciyim.
Bir Opel sahibi olarak opelim.net'e katılmanın bir ayrıcalık olacağını düşünüm. Hele ki ilk arabasına binen bir çaylak olarak açıkçası opelim.net'ten onun benden faydalandığından daha çok faydalanacağımı düşünüyorum

Bunun yanı sıra araçlar hakkında bilgi sahibi insanlardan yani sizlerden bu işler nasıl olur piyasada durum ne yani öğrenebildiğim ne varsa takipçi olarak öğrenmek isterim. Paylaşımda bulunmak isterim.
Makinalara karşı çocukluğumdan beri meraklıyımdır ve aracıma galiba biraz da sevgiyle bakıyorum.
Opelim.net'ten henüz üye olmadan bir çok kez faydalandım bile. Artık cemiyete girmeli