Yeni Üye mehmetali_y80@hotmail.com

mehmetali_y80@hotmail.com

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opelim.Net olarak yeni üyemize hoş geldin diyoruz.

Kullanıcı Adı: mehmetali_y80@hotmail.com
Adınız Soyadınız: Mehmet Ali yolasığmaz
İkamet ettiğiniz yer: Alanya Antalya
Mesleğiniz ve yaşınız: Ön muhasebe 34
Cinsiyetiniz: Bay
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:
------------------------------------------------------

Opel astra 1.3 2009 model aracım var aldığımdan beri sorunları bitmiyor aldım ikinci ay beyni bozuldu garantiden değiştirdi. Daha sonra turbo sorunu bi türlü çölümden ya valfi bozulur ya hortumu patlar sürekli turbo bozulurmu nasıl bi araba yapmışlar 1.3 dizel bu ağır kasa arabayı kaldırmıyor ve sürekli bu tür sorunlar çıkartıyor bu aracı yapan makina mühendisleri yanlış hesaplama yapmışlardır bu tür arabaya bu motor küçük kaldırmıyor klima 2 konumunda bir dik rampa çıksınlar nasıl çıkıyor araba bayılıyor yolda veya çekmiyor
Bu arabaya jet motor taksan yine aynı olur 1.6 dizel olmalı idi aldığım günden veri sorun direksiyon altından sanki teyp kaset sarıyor gibi arada cıZırtı sesi geliyor yeni alacaklar olanlar iyi düşünün derim Renault megane 1.5 dizel alın opeli yolda ikiye katlanarak geçersiniz performans olarK daha iyi ama sağlamlık olarak opel
Benim eşim kullanıyor eşim memnun ama ben memnun değilim araba gitmiyor kardeşim kırmızıda arkandan millet korna çalıyor hadi git diye araba amca kalkıyor ben Fiat doblo 1.3 dizel kullandım multijet motor ekotech motordan daha iyi ama araba da kalite yok ama motor olarak daha iyi performansı daha iyi
------------------------------------------------------

Aramıza hoşgeldiniz.

Hoş geldiniz

Hoş geldiniz, keyifli forumlar..

Geri