Yeni Üye kafkef

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kafkef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kafkef

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opelim.Net olarak yeni üyemize hoş geldin diyoruz.

Kullanıcı Adı: kafkef
Adınız Soyadınız: ömer kafkef
İkamet ettiğiniz yer: eskişehir
Mesleğiniz ve yaşınız: işçi 28
Cinsiyetiniz: Bay
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:
------------------------------------------------------

mrb 1997 model corsa swing sahibiyim opelimdeki bilgilerden faydalanmak ve bildiğim konularda bilgimi paylaşmak için opelime uye oldum
------------------------------------------------------

Hoşgeldiniz aramıza :)

corsadaki diyafram problemi

arkadaslar 1997 model corsa swing sahibiyim aracım benzinde zorda olsa çalısıyo fakat hem egsozdan çiğ benzin atıyo hemde enjektörün ustundeki diyaframdan asırı derecede benzin kaçırıyo zarzor diyaframı bikere çıkma buldum sorun düzeldi fakat 10 gun sonra tekrarladı hiçbi usta sorunu yapamadı ve bu durum beni araçdan soğutmaya basladı bu konuda yardımcı olabilicek arkadaslar varmı sorun nedir neden oluyodur ve çözümü ne olabilir

arkadaslar 1997 model corsa swing sahibiyim aracım benzinde zorda olsa çalısıyo fakat hem egsozdan çiğ benzin atıyo hemde enjektörün ustundeki diyaframdan asırı derecede benzin kaçırıyo zarzor diyaframı bikere çıkma buldum sorun düzeldi fakat 10 gun sonra tekrarladı hiçbi usta sorunu yapamadı ve bu durum beni araçdan soğutmaya basladı bu konuda yardımcı olabilicek arkadaslar varmı sorun nedir neden oluyodur ve çözümü ne olabilir

Bu konuyu Teknik Bölüme açarsanız daha mantıklı olur. Tehlikeli bir durum ayrıca yaşadığınız sıkıntı .

sagocu arkadaşım hoşgeldin :)

hosgeldınız aramıza

Hoşgeldiniz

arkadaslar

arkadaslar tesekürler teknik bölüme nası yazıcam ben siteyi pek çözemedimde:)

Hoşgeldin.

Geri