Opelim.Net olarak yeni üyemize hoş geldin diyoruz.
Kullanıcı Adı: desmorider
Adınız Soyadınız: Şükrü Şimşek
İkamet ettiğiniz yer: İstanbul
Mesleğiniz ve yaşınız: Grafik tasarım..
Cinsiyetiniz: Bay
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:
------------------------------------------------------
Merhabalar,
Tekstil sektöründe faaliyet gösteriyorum. Evliyim, iki çocuğum var. Eskiden bir akademide hobi olarak, yurtdışı akrediteli motosiklet ve otomobil ileri ve güvenli sürüş eğitmenliği yapıyordum artık yapmıyorum. Bunu yazma amacım tanıdık birisi çıkarsa siteye üye olma amacım ticari değildir, baştan belirteyim istedim. Sonra garip suçlamalarla karşılaşmak istemiyorum. Yakın zamanda bir Opel İnsignia 2 litre dizel bir otomobil satın aldım, ve uzun yıllardır opel markalı bir aracım olmadığı için nette otomobil ile ilgili bilgilere ulaşmak istedim.
Kullanıcı Adı: desmorider
Adınız Soyadınız: Şükrü Şimşek
İkamet ettiğiniz yer: İstanbul
Mesleğiniz ve yaşınız: Grafik tasarım..
Cinsiyetiniz: Bay
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:
Merhabalar,
Tekstil sektöründe faaliyet gösteriyorum. Evliyim, iki çocuğum var. Eskiden bir akademide hobi olarak, yurtdışı akrediteli motosiklet ve otomobil ileri ve güvenli sürüş eğitmenliği yapıyordum artık yapmıyorum. Bunu yazma amacım tanıdık birisi çıkarsa siteye üye olma amacım ticari değildir, baştan belirteyim istedim. Sonra garip suçlamalarla karşılaşmak istemiyorum. Yakın zamanda bir Opel İnsignia 2 litre dizel bir otomobil satın aldım, ve uzun yıllardır opel markalı bir aracım olmadığı için nette otomobil ile ilgili bilgilere ulaşmak istedim.