Yeni Üye cengiz_opel

cengiz_opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opelim.Net olarak yeni üyemize hoş geldin diyoruz.

Kullanıcı Adı: cengiz_opel
Adınız Soyadınız: cengiz demir
İkamet ettiğiniz yer: antalya
Mesleğiniz ve yaşınız: işsiz
Cinsiyetiniz: Bay
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:
------------------------------------------------------

merhaba aranıza yeni katıldım

Opelim.Net olarak yeni üyemize hoş geldin diyoruz.

Kullanıcı Adı: cengiz_opel
Adınız Soyadınız: cengiz demir
İkamet ettiğiniz yer: antalya
Mesleğiniz ve yaşınız: işsiz
Cinsiyetiniz: Bay
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:

merhaba aranıza yeni katıldım

Soyadın hangisi?

Soyadın hangisi?
öncelikle bir yanlışı düzeltmek isterim.
dün birçok foruma üye oldum.
buraya 2 üyelik birden açmışım kusura bakmayın. ve kişisel bilgileri haliyle salladım...

buradan al-sat yapmayacağım sizleri kandırmayacağım için sizin için sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. sadece bilgi-alışverişi amaçlı burdayım.

Diğer üyeliği iptal ettim. Sizleri kandırmayacağım diyorsunuz ama kimlik bilgilerine bakınca kandırmış olmuyor musunuz?

18- Profil bilgilerinde gerçek ad ve soyadlarını belirtmeyen üyeler öncelikle uyarılacak, durumun devamında üyelikleri ihraç edilecektir.

23- Foruma kayıt olmuş kişiler, farklı bir kullanıcı adıyla tekrar üye olamazlar.

Diğer üyeliği iptal ettim. Sizleri kandırmayacağım diyorsunuz ama kimlik bilgilerine bakınca kandırmış olmuyor musunuz?

18- Profil bilgilerinde gerçek ad ve soyadlarını belirtmeyen üyeler öncelikle uyarılacak, durumun devamında üyelikleri ihraç edilecektir.

23- Foruma kayıt olmuş kişiler, farklı bir kullanıcı adıyla tekrar üye olamazlar.
allah razı olsun üstadım.
kandırmak derken hani, 2. el al satçı değilim. bu forumdan o anlamda bir beklentim yok sadece dostluk bilgi alış verişi için buradayım. onu demek istedim.

ekonomik kriz birden vurdu, sağlıklı düşünemez oldum. hayat kalitem düşüyor. araç yada herhangi bir eşyam sorun çıkartınca yenisini alamıyorum. ani hareket edince böyle oluyor =)

Son düzenleme:
Geri