Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eskiden doğan görünümlü şahin meşhurdu şimdi doblo görünümlü combo.. http://www.theophiluschin.com/?p=2856
Bu sitede iki fotoğraf vermişler hangisini tercih edersiniz diye sormuşlar Ama bu kadar da çok benzeyeceğini tahmin etmiyorum. Mavi combo tam fake...
arkadaşlar 2011 de anlaşma yapılan bir aracın 2012 sonunda piyasaya cıkması bekleniyor.bir aracın tasarımı 6 yıl sürüyor.herkez face demiş peki 1 yılda nasıl bi proje üretecek mühendisler elbette böle olması bekleniyodu yada ben bekeliyomuşum
arkadaslar gecen aydi yanilmiyorsam bende burdaki araba dergisinde okudum yeni combo nun 2011 yilinda Türkiyede üretilecegini yaziyordu ve dergideki foto doblo ya cok benziyordu.. hatta adida biraz degistirilmisti yarin bir bakim isyerindeydi dergi ..
bu konuda benle bir çok arkadaşım tartışmışdı haklılığım bir kez daha ortaya çıkdı o zamanda demişdim doblo bandı üstünde üretilicek bir araç dobloya benziycekdir diye pek çok marka fanatimiz yapan arkadaşlar bana karşı durmuşdu hatta fiorino nemo beeper örneğini vermişdim resimlerini koymuşdum..