Yeni Punto yu testte yakaladık...

2. resımde aynanın durusu hıc estetık degıl dırek gozume battı geriside vasat...

dışındaki o şeylerde ne valla anlamadım bilen varmmı bi açıklama yapsın yaw

Way anasını spy foto haa?? :) Türkiyede de oluyomu böyle şeyler yaa??Ama bu grande punto değil.Başka bi isimle çıkacak ve büyük bi ihtimalle yeni marea olacak

bn olsam dergilere satardım :)

paylaşım için teşekkürler

aga78' Alıntı:
dışındaki o şeylerde ne valla anlamadım bilen varmmı bi açıklama yapsın yaw

araç piyasaya çıkmadan boyle uzun süre yol testi yapılır. satışa verilmeden bizim gibi boyle fotografını çekip yayınlamasınlar diye, aracı bir nevi kamufle etmek için takılan ilave plastik-köpük vb parcalar.Aracın tasarımını gizlemek amaç :)

invisibleagle' Alıntı:
Way anasını spy foto haa?? :) Türkiyede de oluyomu böyle şeyler yaa??Ama bu grande punto değil.Başka bi isimle çıkacak ve büyük bi ihtimalle yeni marea olacak

herkesten önce, opelim.net farkıyla :D

pzeronero' Alıntı:
araç piyasaya çıkmadan boyle uzun süre yol testi yapılır. satışa verilmeden bizim gibi boyle fotografını çekip yayınlamasınlar diye, aracı bir nevi kamufle etmek için takılan ilave plastik-köpük vb parcalar.Aracın tasarımını gizlemek amaç :)
Paylaşımına teşekkürler. Bu kadar inceliğini düşünmesek bile gördüklerimizi yazdık. Yazdık ama durumda yine büyük bir değişikliğinin olacağını tahmin etmiyorum.:good:

Geri