tam adres verebilicek olan birisi varmi acaba
birde çoklu gidişlerde indirim varmi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süngere fıs fıs bir ürün sıkıp içice yediriyor ardından mikrofiber bez ile devam ediyo ama araç inanılmaz temiz ve inanılmaz parlıyor hele jant ve lastikler süper ötesi ...
bu sistem kesinlikle aracı çizmiyor ...
evet arkadaşlar bugun bende gittim temizlettim gerçekten araç mükemmel derecede temizlendi...okadar ayrintili bi temizlik yapiyolarki eminim hiç bir yikamaci okadar uraşmaz..bunu reklam olsun diyede demiyorum bazi arkaşlar yanliş anlamasin bunu sadece memnuniyetimden sebep ve ATACAN kardeşimizinde yardimiyla gördüm ve bizzat inceledim temizlik yapilirken.araçim gittinde zaten temizdi ama ben ordayken mavi bir bmw marka araç geldi araçin üstünde okadar kir vardiki mavi renk neredeyse yokdu grileşmişti...onun üstünde yapilan temizliği görünce gönüll rahatliyla gidebilirm artik oraya..özellikle jant ve lastik temizliği konusunda size şöle diyim fabrikadan çikmiş gibi oluyor okadar diyimtekrar söylüyorum bu reklam amacli diyildir ATACAN'a bu paylaşimi için çok teşekkür ediyorumm.....
güzel bişe olursa sen bana özelden paylaş kardeşben sadece opelim nete faydalı olmak istedim ama bazı arkadaşlarımız reklam amaçlı anladı ama benim bu foruma bu olay zaten son paylaşımımdı...
Az önce bizim evin önüne geldiler. Biri sipariş etmiş. Adamın arabasını 10 numara yaptılar. Bizzat izledim. Gittim yanına konuştum adamla. Broşür falan verdi. Bana iç-dış 17 lira dediler.