Yeni Opel Corsa (E) - Plazadan Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu ne çirkin bir arabadır ya... iyi oldu çıkması aslında corsa D lerin fiyatı uçar şimdi...
Fiyata takildim, hic begenmedim. Bakalim bizim kasalarin piyasasi ne olacak :)

Fiyata takildim, hic begenmedim. Bakalim bizim kasalarin piyasasi ne olacak :)

Bence aynı CİVİC' teki önceki kasa efsanesi gibi olacak herhalde. Corsa E zaten D kasanın şasisini kullanıyor ve camlardan, tavana, kapılardan, dikiz aynasına kadar aynı, benzer değilmi?

Bence aynı CİVİC' teki önceki kasa efsanesi gibi olacak herhalde. Corsa E zaten D kasanın şasisini kullanıyor ve camlardan, tavana, kapılardan, dikiz aynasına kadar aynı, benzer değilmi?
Bir cok ayrinti ayni. Vites topuzu, el freni, cam dugmeleri, aynalar, on kapi saci hatta bagaj ici bakalitler ayni gibi gozukuyor. Fiyat konusunu bekleyip gorecegiz :)

içi biraz daha güzel olmuş,ama bence d kasa daha şık...

65000 lira corsaya verenin aklından şüphe ederim. Ne kadar dolu olursa olsun sonuçta b sınıfı bir araç. Birde dizeldir şimdi bu "ekonomiktir" yani. ;)

Bugün bir Alman firması 2015 model aracını piyasaya sürdü ve fiyatları bir daire parası. Buradan arkadaşlarıma tavsiyem marka takıntısı yapmayın. Araçların amacı neyse odur. Bir daire parasına bu ülkede araç satılıyor ve birileri alıyor ise onlar araç almıyor birilerini sadece zengin ediyor o kadar.

65285TL nedir hocam ya. Dizel Astra al bak keyfine arka camları otomatik en azından :)

Yeni çıkan birçok araç ilk başta yadırganıyor. İstisnalar var elbette ama çoğu zaman bu böyle oluyor.

Örnekleri çok...

Göz alışınca birçok kişi aracı benimsiyor. Bence Corsa E için de böyle olacak ve canlı canlı yollarda görüldükçe zaman içerisinde bu araç benimsenecek (:

Geri