Yeni Opel Corsa (E) - Plazadan Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

REC

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Fotoğraflar ORDU OPEL ATEŞ'ten...

9Rroyo.jpg

q3NMLB.jpg

bjED3G.jpg

bjED3G.jpg

54n7JD.jpg

AEX7az.jpg

08pndR.jpg

4DVr4p.jpg

JXzA1W.jpg

OkzAgz.jpg

zgp5XO.jpg

kA8ELm.jpg

N32kgP.jpg

YME4Wz.jpg

DE536z.jpg

mdNE7V.jpg

bu ne çirkin bir arabadır ya... iyi oldu çıkması aslında corsa D lerin fiyatı uçar şimdi...

65 bine opel corsa satarlar mı? Ben o fiyata bu arabaya hayatta vermem.

Fena olmamış. Ama cidden Corsa D zamanına göre çok daha iyiydi. Tasarım işini bu sefer sallamışlar bir miktar.

Değişik olmuş :) iyi mi desem kötü mü desem bilemedim.Tasarıma çok çalışmamışlar sanırım.

65 olan 1.0 turbo 110 bg heralde.en dolusunda bile arka camlar elektrikli değil.

65 olan 1.0 turbo 110 bg heralde.en dolusunda bile arka camlar elektrikli değil.

Ve buna karşın 65 bin... alana hayırlı olsun ama bir tüketici olarak bu araca ben bu kadar para asla vermem.

Ve buna karşın 65 bin... alana hayırlı olsun ama bir tüketici olarak bu araca ben bu kadar para asla vermem.

KARDEŞ 1000cc motora o para verilmez.full Donanım dsg Leon alınır.1.6 dizel Astra alınır.b sınıfına bu kadar verilmez.

Şimdi bunun kaskosu vs derken 67 geçer sanırım.

65.000 olan araç dizel.

Bunda var mıdır biliyorum ama (Çoğu vardır yine de ) yeni Corsa'nın donanımları arasında Kör nokta uyarı sistemi, Otomatik park, Intellink, Opel Eye, Bixenon Far, Isıtmalı direksiyon, Geri görüş kamerası, Start&Stop, Kör nokta uyarı gibi özellikler var.

Son düzenleme:
Geri