Yeni Opel Astra ‘ya 100 bin Sipariş Daha (Astra J)

bende cok yok diyordum yollarda ama artık ufak ufak coğalmaya başlıyor dün 3 tane birden gördüm :):)

izmirde vızır vızır :):) aynı sokakta 2 şer 3er tane var, heralde ilk alan ya diğerlerinin arkadaşıydı arabasını gösterdi onlar da hemen aldı, ya da hiç tanımadığı biri, akşam eve dönerken sokakta gördü ve aşık oldu da aldı :):)
ayrıca geçen hafta 10larca tır astra j vardı çevreyolunda karşılaştığım... siparişlerin çoğu cosmo ve genellikle beyaz... çok iyi seçim

allah allah ben hiç görmedim yaa, izmir de canlısını görürüm diye çok bakındım ama. Ne yazıkki göremedim.
Dünde Opelden aradılar beni işte bahar şenliği yapacaz aydında hem araçlarımıza bakın dediler Astra J varmı test için dedim hayır dediler. Eee yeni araçtan kastınız nedir peki dedim?
Corsa D'ler 2007'de çıktı, Astra H 2004'de çıktı, Combolar hiç kasa değiştirmedi zaten, İnsinga (bi türlü yazamıyorum şu araçın ismini) 2009 çıktı. Nerede yeni araç yok dediler :)

Araba çok güzel. Tek sıkıntı fiyatlar biraz yüksek.

Her sabah okula giderken bi 35 trj ... plakalı siyah var onu görüyorum Birde pazar günü trenle körfezden geçerken Kamerin KD yi gördüm :D

Geri