Yeni Opel Astra Sedan 1.3 Anlik Yakit Tüketimi Hakkinda Yardim

keremunal38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar
babam 2 gün evvel yeni opel astra sedan 1.3 cdti enjoy aldı. kaysernin bi ilçesine giderken ben sürdüm anlık yakıt tüketimi arasıra en fazla 20yi filan buluyordu gazdan ayağımı çektiğim zaman ise 0.0 oluyordu sonra araba yeni oldugundan biraz kurcalıyım dedim akşam dönerken bi bktım ayağımı gazdan çekiyorum 999.9 oluyor gaza basıyorum 15.2 35. 55. 102. 250. 560. bazen 13 filan oluyor ama gösterge felaket şekilde yukarıları göstermeye başladı araba çokmu yakmaya başladı yoksa göstergeyimi bozdum :D:D:D :help: :help: :help: :help: :help:

yardım yokmu yardım

arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olamıyacakmısınız:help:

yanılmıyorsam yol bilgisayarının yeniden programlanması lazım yetkili servise uğrayın garantiden halletsinler

ayağı gazdan çekince sıfır göstermesi normal fakat 999 filan hiç karşılaşmadım. gaza yüklenince en fazla 36 filan göstermesi lazım 560 hiç görmedim duymadım...en kısa sürede bi servise git...

KORKMA.yol bilgisayarın önceden 100km de kaç litre yaktığını gösterirken,ayarını değiştirdiğin için şuanda 1litre ile kaç km yol gittiğini gösteriyor.setting-unit-germany-ok yap düzelir

selçuk köylü; dikkatine, otomobiline ve avatarında ki resmine hayranım..

İDOLÜMSÜN :kop: :kop:

sağol selçuk abi

KORKMA.yol bilgisayarın önceden 100km de kaç litre yaktığını gösterirken,ayarını değiştirdiğin için şuanda 1litre ile kaç km yol gittiğini gösteriyor.setting-unit-germany-ok yap düzelir

selçuk abi evet orayla oynamıştım japanda duruyordu senin gadanı alırım demekki orayı değiştirmişim varollll abimmm ellerinden öperim sğol akşam babam gelince hallederim :good: :D :good: :D

Ekli dosyalar

• 33677999cw1.webp
    33677999cw1.webp
    4.2 KB · Görüntüleme: 41

sağol selçuk kardeş benim de aynı problem vardı sayende çözüldü. yanlışlıkla japan diye ayarlamışım düzeltim eropaya çevirdim düzeldi.

Geri