Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün akşam evin telefonu çaldı ve ben açtım küçük bi kız sesi "Sercan abi Asafla (kardeşim 8 yaşında) görüşebilirmiyim" dedi ve bende telefonunu bizim beyefendiye verdim konuşmaya başladılar çokta merak ettim bende ufaktan bunları dinliyorum 1-2 dakka sonra konuşma birden ateşlendi tartışmaya döndüştü kardeşimden gelen lafları aynen yazıyorum "Bak kızım seni msn'den ve facebook'umdan silerim bi daha konuşmam ve ayrılırız" diye tehdit etti.Ben bu lafları duyunca yüz ifademi görmeniz şarttı resmen şok oldum.Biz o yaştayken zaten platonik takılıodukta bide o zamanlar face falan olmadığı için tehdit edicek fazla bişeyimizde yoktu yeni nesile özeniyorum bazen şimdi ben ne yapim gülüm mi ağlim mi_?
ah gençliğim ah diyecemde bunları duyunca bizim gençlik pek molotonmuş yaw demeden edemiyorum
benim oğlumda şimdiden baba sarışın kız tavladım demeye başladı işimiz var ALLAH yardımcımız olsun.