Yeni m3 7 ileri olacak

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34ER8001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34ER8001

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
20 Mar 2007
Mesajlar
358
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
000000000222.jpg

Mart 2008'de piyasaya sürülmesi beklenen yeni vites kutusu MDTC adıyla tanıtılacak.




BMW yetkili bu yeni sistemin BMW'nin uzun yıllardır şanzuman teknolojisinde söz sahibi olan Getrag ile birlikte gerçekleştireceği bilgisini vererek konfirme ediyorlar.

Yeni 7 ileri vites seçenğinin 6 ileri seçeneğine alternatif olacağı ve yerine geçmeyeceği de alınan bilgiler arasında. Yeni M3'ün 0-100 km verisi ise spor otoobil tutkunlarını şimdiden heyecanlandırabilir. Sadece 4.8 saniye!

Bu yeni sistem BMW M5 ve M6'da kullanılan SMGden daha yumuşak özelliklere sahip olacak ve M5 ve X5'deki gibi joystick ve direksiyon pedallarından oluşacak.

Yeni M3'le birlikte gelecek bir diğer opsiyonel donanaım da 19 inchlik jantlar, elektronik damper kontrolü ve karbonfiber sunroof olacak.
 
şimdibu daha az yakacağı anlamına mı geliyor yoksa daha hızlı gideceğimi :)
 
hiç bilmiyorum arkadaşım
 
keyif artacak :D
1-2-3-4-5 yapıp sonra habire 5 te gitmekten sıkılanlara 2 viteslik doyumsuz bir eğlence tertipleyecek :D
 
otobus sanzimani gibi
 
yeni bir sey değil mercedesin yeni bir çok modeli 7 ileri hatta audi a4 ,a6 modelleri 7 ileri otomatik sanjuman kullanıyor..
 
Geri
Üst