Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
on lastik frenajda 70% etkilidir. bunu en ıyı motosiklet kullanıcıları bilir. motosiklette ön fren bitikse motora binilmez. ama arka fren bitikse dert edilmez. aracı durduran ön lastikleridir. viraj performansında ise 4 lastikte önemlidir. ön kayarsa araç paralel savrulur. arka kayarsa, ön merkez sabit kalmak kaydıyla , arka viraj dışına savrulur. benim tavsiyem 4 lastik değişimidir.
virajlarda tabiki etkili olur arkadan kaymayı önler araçta ama önden kaymakta çok tehlikeli bir durum..
fren olayında nasıl bir etkisi olur merak ediyorum valla...
bence ön lastikler yeni olursa fren mesafemiz kısalır gibi geliyor..
Buradada (Almanya), ADAC in tavsiyesinin aynisi, eger sadece 2 lastik yeniliyorsaniz , arabaniz önden veya arkadan cekisli olsun farketmez, devamli arkadakileri yenileyin diyor.
on lastik frenajda 70% etkilidir. bunu en ıyı motosiklet kullanıcıları bilir. motosiklette ön fren bitikse motora binilmez. ama arka fren bitikse dert edilmez. aracı durduran ön lastikleridir. viraj performansında ise 4 lastikte önemlidir. ön kayarsa araç paralel savrulur. arka kayarsa, ön merkez sabit kalmak kaydıyla , arka viraj dışına savrulur. benim tavsiyem 4 lastik değişimidir.
tamamen katılıyorum
lastik firmalarının satış taktiği galiba...
sağlamları arkaya takıcam eskileri öne..çok değil 10 km sert kullanım sonunda atlatmış olduğum 20 kaza sonunda söve söve lastikçiye gidip önleride yenileyip sorunsuz devam edicem hadi ordan
ayrıca bu vatandaşları bahsettikleri sekilde lastikleri olan bir doğan seleçarpı (slx) ile dağa pikniğe götürmek istiyorum.20 km lik dağ yoluna başlayınca kaçıncı virajda krikoyu vurup lastikleri değişeceklerini öğrenirim