yeni kasa 1.3 cdti astra nasıldır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kutlu_han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kutlu_han

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2007 ve üzeri model astra 1.3 cdti sedan araçlar nasıldır. motoru biraz küçük gibi geliyor. kullanan arkadaşlar örüş ve izlenimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

bir de ederi nedir?? internet üzerinde çok değişik rakamlar mevcut...

Son düzenleme:
Sedan kasa kullanıcıları 1.6 olanlarından memnun ama 1.3cdti bıraz zorluyor olabılır ben HB kasa kullanıcısıyım bir sıkıntı hemen hemen aynı agıırlıkda sayılırlar zaten , fiyatları opelin kendi sitesinde yazıyor olması gerek ben cdti alırken cok araştırmışdım ...

Bu pazar çobançeşme otopazarına gittim.Sizin dediğiniz 1.3 astra sedan 2008 model 15 tane beyaz aracı yan yana dizmişlerdi plakaları birbirine yakındı şirket yada kiralama arabaları olabilir hepsi satılıktı. 27.500 -28.000 TL.fiyatları vardı neye göre oynuyordu bilemiyorum.Denildiği gibi kasayı zorluyor olabilir.

Bu pazar çobançeşme otopazarına gittim.Sizin dediğiniz 1.3 astra sedan 2008 model 15 tane beyaz aracı yan yana dizmişlerdi plakaları birbirine yakındı şirket yada kiralama arabaları olabilir hepsi satılıktı. 27.500 -28.000 TL.fiyatları vardı neye göre oynuyordu bilemiyorum.Denildiği gibi kasayı zorluyor olabilir.

Fiyatları ucuz yazmışlar dedıgınız gıbı sırket arabası oldugu ıcınde cok hırpalanıyor araclar malum geene pıyasasının 3*4 mılyar altına yazmıslar

ewet cetto sağolasın. bi an dalgınlığıma gelmiş konuyu aramayı düşünemedim. :)
diger görüş belirten arkadaşlara da teşekkür ederim.

1.3cdti astralarda genel olarak biraz zorlanan bir motor ancak chip yaparak biraz olsun rahatlama söz konsuu

Pek memnun olanını görmedim 1.3 cdti motordan. chip leyenler eh falan diyorlar. üstelik ekonomik bir motorda değil. adı 1.3 ama yakıtı ş.içi ortalaması 6 litreden aşağı değil. belki yukarı bile çıkabilir.

1,5 yada 1,6 dizeller hem daha performanslı hemde daha az yakıyorlar bilgin olsun.

Bugün canlı canlı dudullu yolunda gördüm siyah astra yeni kasa cidden şık olmuş

Pek memnun olanını görmedim 1.3 cdti motordan. chip leyenler eh falan diyorlar. üstelik ekonomik bir motorda değil. adı 1.3 ama yakıtı ş.içi ortalaması 6 litreden aşağı değil. belki yukarı bile çıkabilir.

1,5 yada 1,6 dizeller hem daha performanslı hemde daha az yakıyorlar bilgin olsun.

memnun olarak ben geldim o zaman..
bu arada ş.içinde efendi gibi kullanmadığım halde 6 litrenin altında ortalamam.

Geri