Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar astra 1.3 95 hp için yeterli diyorsa daha hafif bir araçtaki 105 hp daha başarılı olcaktır 100% ama kesinlikle 1.4 122 hp de opsiyon olarak sunulmalıydı zaten 1.6 102 atmosferik 20 yıl öncesinin teknolojisi golf lerde bile sunulmamalı artık
bir motorun yetersiz olduğunu söylemek için 180 hp kullanmamı gerekiyor illaki, ben 115tende çok memnun değilim performan olarak daha performanslı araç istiyorum jettada da bu yok sadece bunu söyledim standart bir güç var sadece yetermi yeter ama dahasını isteyene sunduğu alternatif yok..
arkadaşlar amacım jettayı övmek falan değil ama, zaten teknik verilerede baktığınızda anlayacaksınız bu ara. bizim 95 hp den çok daha seri 0-100 km si 10,9 biizimkinin 14,7 sebbei ise hem 10 hp fark hemde hafiflik. jetta 1,2 için hantal yorumu mümkün değil yapılamaz. yukarda da dedim ya araç bildiğiniz roket gibi atlıyor öne
Yeni jettayı sürme fırsatım oldu 1.2 motora göre gerçekten iyi gidiyor hele 2. vitesindeki ivmelenmesini çok beğendim gel gelelim aracın içi beni pek açmadı kullanımı eğlenceli değildi ve 120'den sonra rüzgar sesi duymaya başladım. Astra j ile genel olarak kıyaslarsak astra j daha tok, daha alımlı ve sürüşü zevkli.
Astra j yi tek geçerim ne jettası ben gidip gördüm iç-dış olsun wv bozmuş aracı bence eski kasa daha tutarlıydı bu kasadan.
Bu arada mayıs haziran gibi aranıza katılacağım.arkadaşlar.Ne diyoruz HERŞY ASTRA İÇİN..... bravoo