Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni IRMSCHER görümlü Astra GTC' min resimlerini ekledim..bilgilerinize
iyide bu arabada sadece irmscher kopyası ön ek var oda bence çok kötü olmuş yan marşpiyelde rieger olabilir ama oda pek iç açıcı değil yine hayırlısı olsun içinize sindiyse sorun yok.
resimleri yanlış açıda çekmişsin..bodykitin güzel.. herkesin beğenip almaya çalıştığımız kalıbını çıkartmaya uğraştığımız, irmscherın ön ekini takmışsın..güle güle kullan hayırlı olsun ben beğendim..acil jant yay ve irmscher lazerli panjurla görüntüyü tammalamanı tavsiye ederim kazasız belasız
herkese gönülden teşekkür ederim, bu zevk meselesi beğenende olur beğenmeyende sorun deil, bütün fikirlere ve yorumlara açığım... dediğim gibi sırada jant ve yay var... bide irmscher yazılı panjur bulsam hemen alıcam.....
i3801055 kodlu ürünü alman gerekiyor..egem opelden mustafa sana bu panjuru bulur..gtc lazerli irmscher bulman biraz zor tr de..irtibat için egem_aksesuar@windowslive.com yada bizim siteden westi555 nickli hakan sana yardımcı olur