Yeni Insignia Buji Kopması

oczorlutuna

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

eksisozluk'te bir mesaj gördüm, yazan kişi ben değilim sadece paylaşıyorum.

Böyle birşey nasıl oluyor, gerçekten şaşırdım   ???

https://eksisozluk.com/entry/42437632

NOT: Mesaj attım yazan kişiye, hangi motor diye bakalım birazdan cevap gelir heralde.

EDIT: Cevap geldi, araç SIDI 1.6 170HP Active Select miş

Ynt: Yeni Insignia Buji Kopması

Abov.

Motorun içinde oradan oraya uçan bir bujim olsun istemezdim. (:

Gayet normal bır cevap vermıs opel hıc sasırmadım adıma

Ynt:

Gercekten ilginc bir durum yalniz burda opel degil buji ureticisi sorunlu urun uretmis tabi bu Opel'in aracin arkasinda durmayacagi anlamina gelmiyor

Opel aracın arkasında durup sıfırı ile değiştirmeli, o aracı da incelemek üzere experlerini yollamalı... Böyle bir şey mümkün mü ya?

Kaputtan piston fırlamadığı müddetçe bu tarz durumlar opel servisleri için normal olabilir kategorisinde değerlendiriliyor genelde :)

mahkemeye gitsin de kaybetsin rahatlasın.kazanma ihtimali %0.daha önce 6-7 tane dava gördüm.hepsinde firmalar kazanıyor.bu ülkede büyük balık küçük balığı her zaman yutar.

sallierim link' Alıntı:
mahkemeye gitsin de kaybetsin rahatlasın.kazanma ihtimali %0.daha önce 6-7 tane dava gördüm.hepsinde firmalar kazanıyor.bu ülkede büyük balık küçük balığı her zaman yutar.
umarım hiçbirimizin başına gelmez ama haklısın buna komple yeni araç vericek herhangi bir marka yok türkiye koşullarında mercedes bmw vs  dahil.

Şaşırtmadı.

DarthWider link' Alıntı:
Kaputtan piston fırlamadığı müddetçe bu tarz durumlar opel servisleri için normal olabilir kategorisinde değerlendiriliyor genelde :)

+1453 045thumbsup

Geri