Yeni Honda Civic HATA!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok erken bi geri çağırma olmuş bu, üstelik çok ta önemli bir hatadan dolayı.. geçmiş olsun diyelim honda civiclere..

Opel Tr adam olsa 1.8lt 140 beygir motorunu getirse bizim astralar da atak olacak ama Opel TR herzamanki pisliğini yapmakla meşgul, neymiş alan az olurmuş, getir de belki çok olur...

Papirus' Alıntı:
Opel Tr adam olsa 1.8lt 140 beygir motorunu getirse bizim astralar da atak olacak ama Opel TR herzamanki pisliğini yapmakla meşgul, neymiş alan az olurmuş, getir de belki çok olur...

Boşversene, bugün Opal'ı aradım İstanbul Gerçek Irmsher ekipmanlar için yüksek fiyat veriyo diye, Opal'dan Irmsher'in Opel Tr ile anlaşmasını yenilemediği bilgisini verdiler.Opel Tr araba satmaktan başka hiç bir halta yaramıyo, satış sonrası hizmet 0'ın altında...

Papirus' Alıntı:

Bu konuda haklısın aslında
Ben 1.8 tam otomatik vites alacaktım.Ama 1.6 ve Easytronic almaya mecbur ediliyorsun.Biz Türkiye de tüketici olarak yaptırım uygulamayı bilmiyoruz.

ben tipinide beğenmemiştim zaten

Geri