Yeni Ford Mondeo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poseidon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Poseidon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geçenlerde CNNde mondeonun test sürüşünü yaptılar. İlgimi çekti fena değil gibi. Arka kısım Renaultun lagunasına benziyo.Ama iç dizaynı o kadar beğenmedim. Şimdiye kadar 330 adet satmış full paket fiyatını hatırlamıyorum ama o kadar yüksek değildi. İlgilenenlere duyrulur....

45 bin ytl den başlayıp 73 bin ytl ye kadar çıkıyor fiyatları

ben orta üst sınıftaki araçlarda bulunan ağırlığı mondeo da göremiyorum kalıp olarak büyük ama bir oturaklılık ağırlık yok arabada

ben çok begendim ama 200 motor araba çok yakar be hele türkiye şartlarında

Balina kasa mı diyorlar yuvarlak hatlı olanlar, bu değil bundan önceki değil ondan öncekiler 97modele denk geliyor sanırım... Asıl Mondeo onlardı bence... Yeni Mondeo nun modası çabuk geçecek bana göre...

Araba oldukça şık ve kaliteli görünüyor.Ama görme fırsatı bulursanız bi bagajını açıp bakarmısınız böyle bir bagaj bu arabaya yakışıyormu.

Türkiye distribütörü olan kişi tv de "aracın önceki modellerinin 2000cc olması ve dizel versiyonununda yeterli sayıda olmaması nedeniyle beklediğimiz satışı yapamadık; bu modelde türkiye için 1600cc ve dizel versiyonlarıda olacak" demişdi. Yani 1,6 sı olacak diye deklare edildi..

Yetkilininde ifade ettiği gibi ford türkiyede istediği satışı yapamıyor. Fiestanın dizel versiyonu hariç geri kalan (fusion dahil ) tüm modellerinden beklediği satış rakamıyla ulaştığı sonuç hayal kırıklığı. Yani FORD markası türkiye için TRANSİT ve CARGO demektir. Amerikan mantığıyla araç üretmeye devam ettiği sürecede hayal kırıklığı devam edecek..

dışardan güzel incelemedim ama

donanım olarak çok iyi diyorlardı.

güzel araç bence

Geri