yeni ford fiesta dizel ile ilgili görüşleriniz....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alban79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mantikli bir secim fiesta güzel bir araba..

bende beğeniyorum otomatik dizelde olsa

Bizzat kullandım içi dışı konforu herşeyi süper.Gidişide gayet güzel yakıt zaten iyi.Tek kötü tarafı arka koltuga oturan önü hiç göremiyor ve arka tarafın tavanı biraz basık kalıyor bunaltıcı yani..Paramız olsa ilk alacağımız araç..Yaklaşık 2 3 ay önce gitmiştik, 12500 nakit 36 ay 700 lira civarı birşey demişlerdi.

Niye sıfır düşünüyorsun ki? 34-35 bin tl ye focus titanium 1,6 tdci alabilirsin 2. el.. 110 hp.. 1,4 - 68 hp fiestadan çok daha iyi performans alırsın..

Son düzenleme:
Yaklaşık 6-7 ay önce falan okumuştum DH forumda bu fiesta ların çoğunda olmuş bu sorun arka çamurluğun bitim yerinde boya atmaları meydana gelmiş bu durumu yaşayan çok fiesta kullanıcısı vardı hatta dava falan açıcaklardı noldu bilmiyorum. Ondan sonra soğumuştum arabadan

ben bu ford da focusun hb tdci ile ford ka dışında hiç bir aracını sevemedim :) ..

1,4 fiestanın motor hacminden dolayı 1,6 olanda da fiyat yüksekliğinden dolayı corsa dizel 111. yıl paketine yöneleyim dedim,bi fiyat araştırması yaptım. 34000 tl civarı. hatta c.tesi günü topkapı cevizlibağdaki showroom'a gidip konuşayım dedim.içeri girdiğimde ilgili temsilci meşguldü bi ara yanıma geldi biraz beklememi rica etti bekledim bekledim bekledim :))) yarım saat oldu bende çıktım gittim.maalesef bizim insanımız her konuda olduğu gibi bu konuda da bilinçsiz ( araba alımı) konuşmak için beklediğim müşteri temsilcisini saatlerce esir ettiler orda.insan alacağı arabayı önceden araştırır bilgi alır kafasında bişilerle gider oraya.gidiyolar oturuyolar çayları kahveleri önlerinde...ona bakalım buna bakalım...bekleyen insanları hiç düşünmüyolar yaaa :((( al bi katalog git evine incele öle gel kardeşim,çok kızdım o gün.mesela ben gidebilseydim temsilcinin yanına.corsa 1,3 90 hp lik motor enjoy 111. yıl paketi ne kadar son alabileceğim fiyatı soracaktım orda geçireceğim zaman en fazla 10-15 dakika...Maalesef araba almasınıda beceremiyoruz yavv :(

Geri