yeni ford fiesta dizel ile ilgili görüşleriniz....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alban79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ford focus collection 1.6 TDCi 90 HP var 39000 TL civarında. araçta alaşımlı jant, sis farı, 4 cam otomatik, hız sabitleyici v.s. özellikler var. bence fiestadan daha mantıklı.

Corsa D 111. yıl neden düşünmüyosun dizelini?

ford focus collection 1.6 TDCi 90 HP var 39000 TL civarında. araçta alaşımlı jant, sis farı, 4 cam otomatik, hız sabitleyici v.s. özellikler var. bence fiestadan daha mantıklı.

aslında bu fiyata focus alınabilir ama ağustosta yeni kasası çıkacakmış,esas düşündüğüm oydu ama fiyatı yüksek olacak sanırım:D

Corsa D 111. yıl neden düşünmüyosun dizelini?

bi ara corsayı da düşünmedim değil ama aracı babamla beraber alıcaz ve babamın görüşüde o kadar parayı verdikten sonra daha kaliteli bişi alınabilir diyo,paranın büyük bi kısmını o vereceği için bende sesimi çıkarmıyorum.aa şuna bak baba parasıyla araba alıyo diyenler olabilir. Keşke kazancım yeterli olsa da ben alabilsem ama türkiye şartlarında heleki aldığım maaşla çok zor.Kusura bakmayın foruma ekonomi gündemi açmış gibi oldum ama idare edin:D

sizin için hayırlısı olur inşallah...fiesta güzel araç..dizayn ve motor güzel...

bi arkadaşımda fiesta var en fullü 2009 model.araba 10000km deyken 31000 e aldılar yanlış hatırlamıyorsam

bi arkadaşımda fiesta var en fullü 2009 model.araba 10000km deyken 31000 e aldılar yanlış hatırlamıyorsam

doğrudur meriç zaten sıfırı da 36000 civarı.. bir de motoruna göre değişiyo. 1.4 dizel 68 ps lik birde 1.6 90 ps lik var 1.4 dizel fiyatı 34000 tl (titanium paket) ama 1.4 yeterli olurmu diye düşünmüyo değilim.

1.4TDCİ eski-güçsüz-çok sesli.. ama uzun ömürlü ve sağlam :)

Gerisi mükemmel zaten tasarım vs. yerinizde olsam 2.el lansman paket bakarım sıfırlarda olmayan donanım var diye biliyorum.

ön konsol süper. tasarım harika.

iç hacim çok kötü. küçük arac. belki corsa daha geniştir bile. ve de kullanan arkadaş 21 22 kuruşun altına indiğini görmediğini söylüyor. 3 arkadaş şirket te 3 ayrı fiesta 2010 kullanıyor.

Geri