yeni ford fiesta dizel ile ilgili görüşleriniz....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alban79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alban79

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2003 model opel corsa elegance aracımı satıp, yine aynı kategoride dizel bir araç almak istiyorum ama corsa düşünmüyorum.aklımda fiesta var tasarımı özellikleri hoşuma gidiyo..bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum.

fullu güzel duruyo trendx jantlı falan

çok tatlı duruyor yeni fiesta . mor gibi bir rengi var ve ön konsol un da bir kısmı bu renk . benimde favorilerim arasında. ama fiyatı:(

Çamurluk ve davlumbaz kısmı lastik çapına göre çok büyük duruyor. aracın dışardan görüntüsünü tek bozan kısım orası. Birde arka tamponun altına difüzör koysalar harika olurmuş.

İçi bordo olan çok şık:) Dinamik bi tasarımı var. Hoşuma gidiyor.

aklımda olan araçlardan bırtanesı..cok dınamık bır yapısı var

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar,şöyle bir durum söz konusu.,corsayı zamanında full aldığım için donanım yönünden zenginliğe alıştım,dijital klima vs. yine full donanım istiyorum ama hem dizel hemde full olunca fiyat 37.000 tl oluyo acaba değermi diye düşünüyosunuz ister istemez.polo düşünüyodum o da bomboş bir araç ne alaşım jant var ne sisler var onun dizelide 35-36000 tl civarında.fazlada bi seçenek yok aslında bilemiyorum kararsız kaldım:confused:

37000 çok bence

Yeni kasası güzel, servis giderlerinin de Corsa'ya oranla daha hesaplı olduğunu duydum. Bence alınır.

Artılar: Güzel dizayn, iyi bir dizel motor, şehiriçinde rafine kullanım.
Eksiler: Artılarının tamamı ilk üç yıl için geçerli, Almanlar gibi tok değil, yol uzadığı an yavaşça tüm artılarını kaybediyor.

Geri