Yeni corsa d

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tarki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tarki

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
birkaç haftadır kampanyalarla cazip hale gelen astra III 1.4 'mü yoksa , yenilenen motor versiyonuyla daha ekonomik hale getirilen 1.2 easytronic mi diye düşünürken, kararımı (siyah) corsa 1.2'den yana kullandım. Aslında gönlümüzde yatan (halen öyle:rolleyes:) astra idi, ama hergün istanbulun dur kalk trafiğinde corsanın ekonomisinin astraya göre daha avantajlı olacağını düşünüyorum. Kaba bir hesapla yılda 5 depo'ya yakın fark var .hafta sonunu bekliyorum..umarım doğru bir karar vermişimdir. Kararıma rağmen I love you Astra:cry:

hayırlısı olsun corsa guzeldır

Yeni corsalar çok hoş gerçekten. Hayırlı olsun güzel bir seçim.

1.2 corsa kullanan arkadaşlar var onlar sana daha iyi yardımcı olucaktır ama ben hiç kullanmayan biri olarak tahminim şudurki araca genelde kalabalık binen biriyseniz (3-4-5) devir çevirmeniz gerekicek ve buda yakıtı etkiliyecek..

hayırlı olsun güzel corsa

1.2 corsa kullanan arkadaşlar var onlar sana daha iyi yardımcı olucaktır ama ben hiç kullanmayan biri olarak tahminim şudurki araca genelde kalabalık binen biriyseniz (3-4-5) devir çevirmeniz gerekicek ve buda yakıtı etkiliyecek..

yok genelde biz 2 kişi işe gidip geliyoruz. günde ş.içi 40km. onun dışında kalabalığımız yok. birde sene de 2 kere avşaya;)

Corsa 1.2 iyidir, bir çok kişi ön yargılıdır ama güzel ve verimli bir arabadır.2500-3000 devir arası kullanarak optimum verim sağlayabilirsin.Basarsan gider,gaza bastıgın oranda da yakar, 190 km ye çıkıyor ama yüksek hız güvenli değil tabiki.Hayırlı Ugurlu olsun,güle güle kullan

1,2 enjoy iyidir bir de dizel alırsanız değmeyin keyfine :) zaten eski dizelller gibi de değil artık turbosuz araç yok bir de blowoff takarsanız..... mükemmel olur turbonun ömrü uzar hemde ses

1,2 enjoy iyidir bir de dizel alırsanız değmeyin keyfine :) zaten eski dizelller gibi de değil artık turbosuz araç yok bir de blowoff takarsanız..... mükemmel olur turbonun ömrü uzar hemde ses

hocam dizel easy'e bütçe yetmedi :D bunla idare edicez artık...

Dizel olsa tadından yenmezmiş,1.2 sini kullanmadım ama bagaj hacmi dışında beni hiç üzmedi.

Geri