Yeni Corolla yüzünü gösterdi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mdellal' Alıntı:
Arkadaşlar bugün yeni Corolla dizelin test sürüşünü yaptım.Ama inanamadım gerçekten.Bazı konularda gerçekten çok önemli soru işaretleri vardı kafamda ama bence gayet başarılı olmuş.Bi kere dizel arabanın bu kadar sessiz olabilmesine hayret ettim.Daha sonra özellikle kalkışlarda ve seyir halinde iken seriliği harika çok atak bi araba.Geçen Mayıs ayında Opel in ''milyonlarca km testi''nde Astra 1.3 cdti yi denemiştim ama onda tam bi hayalkırıklığı yaşamıştım.Motor sesi ve serilik konusunda beklediğim sonucu alamamıştım.Uzakdoğu arabalarını sevmediğimi her fırsatta söylememe rağmen bugün Toyota hakkında düşüncelerim baya değişti.Hatta bi ara takas falan edelim dediler,benim aracı 21 e alabileceklerini söylediler ama daha borcu bile bitmedi ... :)

abi bende kullandım gerçekden güzel araba , sorunsuz felan ama arabada arkadan hiç tip yok be . önden hade idare eder

bende Vectra 1.9 CDTİ a hastayım araba akıyo resmen asvaltta

Siz de haklısınız ama dediğim gibi arabanın özellikle sessizliği ve ataklığı çok hoşuma gitti;ekeonomikliği de cabası,4.9 olarak verilmiş karma yakıt tüketimi ...

ewet alınabilecek bi araba gibi görünüyor....

Ey toyota !!!Olmamış abi,bir daha yap,sil baştan

Aracı geçenlerde bende test ettim. Son derece memnun kaldım. mdellal hocamın da dediği gibi performans ve sessizlik bakımından çok iyi. İç mekan da gayet ferahtı. Sadece dış görünüş biraz tuhaf geldi. Ama zamanla alışırım. 40 milyarlık fiyatı rakipleriyle aşağı yukarı aynı. Bence dizel araba alacaklar için iyi bir seçenek.

bu uzakdoğulular designer larını değiştirmeliler bence kesenin ağzını açıp adam gibi bi mühendis transfer etseler tam süper olacak.arabanın kalitesine gölge düşürmüş...

Bence alman yaslilarinin kullanacagi türden bi arac.Yaslilardan baska alan olmaz bence.
Igrenc görünüyor.

zafim2002' Alıntı:
Bence alman yaslilarinin kullanacagi türden bi arac.Yaslilardan baska alan olmaz bence.
Igrenc görünüyor.
Tercih meselesi ama özellikle orta yaş grubundaki insanlara hitap ediyor mesela bizim okulda bi hoca aldı ve adam 38 yaşında ...

mdellal' Alıntı:
Tercih meselesi ama özellikle orta yaş grubundaki insanlara hitap ediyor mesela bizim okulda bi hoca aldı ve adam 38 yaşında ...

abi memnun mu acaba arakdaşın izlenimleri ne araç konusunda ?

Geri