Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaw çok büyük bu araç ne öle Jetta ya benzettim büyüklük açısından ve beğenmedim..Araba dediğin yere yakın olacak..Bu firmalarda iyice Jeep leştiriyorlar
ben dün kullandım arabayı bayağı da inceledim güzel bi araç olmuş yeni corolla dizelini kullandım beğendim ama fiyatları çok yüksek en baz modelinin fiyatı 38 milyar
bence bir önceki modeli daha iyiydi ön tarafı jettaya benzettim ve kötü olmuş ama etrafta sık sık görürsek belki de görünümüne alışabiliriz die düşünüyorum
baktığımız açıya göre değişir ama farla kaputun oturmamış dikkat ediyorsanız yine 3.dünya ülkelerine pazarladıklarını bize kaktıracaklar...
OPELİMİN GÖZÜNÜ SEWEYİM:rock
Arkadaşlar bugün yeni Corolla dizelin test sürüşünü yaptım.Ama inanamadım gerçekten.Bazı konularda gerçekten çok önemli soru işaretleri vardı kafamda ama bence gayet başarılı olmuş.Bi kere dizel arabanın bu kadar sessiz olabilmesine hayret ettim.Daha sonra özellikle kalkışlarda ve seyir halinde iken seriliği harika çok atak bi araba.Geçen Mayıs ayında Opel in ''milyonlarca km testi''nde Astra 1.3 cdti yi denemiştim ama onda tam bi hayalkırıklığı yaşamıştım.Motor sesi ve serilik konusunda beklediğim sonucu alamamıştım.Uzakdoğu arabalarını sevmediğimi her fırsatta söylememe rağmen bugün Toyota hakkında düşüncelerim baya değişti.Hatta bi ara takas falan edelim dediler,benim aracı 21 e alabileceklerini söylediler ama daha borcu bile bitmedi ...