Yeni combo da gizli kalmış özellik varmı acaba??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayday

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar forumda da tanıtmış olduğum yeni combomuzun gizli kalmış tech2 ile falan açılan özellikleri varmı acaba??

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan kimse yokmu??

böle bi özelliğin olacağını sanmıyorum

Neden öyle düşünüyorsun ki corsalarda vectralarda vs oluyorsa combo'da da olması gayet normal.
Arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum bu comboların hiçbirinde torpido aydınlatması yokmu??

yok abi ben mantıken düşündüm. opel aracına bi özellik koysa bide bunu gizlese ne anlamı kalır. herkez aracının özelliklerini listeleye listeleye öve öve bitiremez (firmalar) opel şimdi özelliğini neden gizlesin. yada yanlış anlaşılma oldu özellik derken ne tür bi özellik?

Özellik derken örneğin aracı kilitlediğinde camlar açıksa kendi kendine kapatma gibi

Özellik derken örneğin aracı kilitlediğinde camlar açıksa kendi kendine kapatma gibi

tech2 ile yapılıyor mu? normalde benim corsada var basılı tutarsan kapanıyor. Arabayı teslim alırken adam söylemişti, kitapçığındada yazıyo zaten ama zahmet edip herşeyi okuyamadım :D

Basılı tutup kapatma comboda da var ama kendiliğinden basmadan kapanma varmı mesela

hayır bizde 2005 combo city plus vardı denedim onu camda kitleyince kendiliginden kapanmıyo we torpido gözü aydınlatması yok

Neden öyle düşünüyorsun ki corsalarda vectralarda vs oluyorsa combo'da da olması gayet normal.
Arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum bu comboların hiçbirinde torpido aydınlatması yokmu??

benim aracım vectra c 2007 model bendede gizli kalmış ne olabilirki ??? :confused:

Geri