yeni cıtroen c3 nasıl almaya karar verdık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BURAK53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş

Son düzenleme:
bı abımıze araba bakmaya gıttık kendısı özurlu oldugundan bızden yardım ıstedı kırmayıp gıtttık opel alıcaktık vaz gectık opel hem donanım az hem pahalı cıtreon en boşu essantıaldan usttun geldı bıze özurlu ındırımı kullanarak baya cazıp gelcek cıtroen yok yok arabada bıttım ben c3 20 gun olmuş bu kasayı cıkaralı cok hoş ya yorumlarınızı beklıyorum
cıtroen orta model en fullun duşugu 37 bın cıvarı arac 1,6 16v 120 bg cam tavanından tut dıjıtal turkce yol bılgısaray var cruse conrol otomatık vıtes 4 hava yastıgı 4 cam oto abs arka camlar otomatık dıjıtal kılıma esp ıc dızayan dışı super cok hoşumuza gıttı bıze bu arac 28 bıne gelıcek aşagı yukarı özurlu ındırımıyle
1,6 16 v 120 bg en duşuk versıyonda guvenlık paket standart yol bılgı dıjatal kılımada var ve bırcok özellık gene var corsaya göre cok ıyı 22 bın cıvarına gelıcek 24 bın arasi

Son düzenleme:
Çok güzel araba bencede hayırlı olsun diyeyim:)

corsa 111 yıl bu yıl özel cıkarılmış cruse kontrol derı dıreksıyon karatılmış 3 arka cam c3 dekı gıbı yol bılgısayarı yok guvenlık donanımı standrat otomatık vıtes ıc konsol sıyah kaplama 16 alaşımlı jant özel nıkalaj aksesuarlar 111 yuzyıla aıt yenı logolar başkada bırşey yok boşa para verıyoz anlıcanız bu sene opel corsa d bıtıyor son 34 bınden 26 bıne dusuyor özurlu ındımıyle 1,4 100 hp
esantıal modelıde 28 7550 tl 21 250 duştu 1,2 85 hp

Son düzenleme:
Almışken yeni C3 Picasso alın abi,o daha güzel.. ;)

38107_0.jpg

Citroen-C3_Picasso_2009_ic_dizayn.jpg

2009+Citroen+C3+Picasso+rear.jpg

fıyatlar ucuk hemde guzel degıl bu c3 hoşuna gıttı benım bıle ya 1,6 120 bg super doonanımı falan c3 pısacso baktık 30 bıne kadar ındırımlı halı gecmıcek sekılde kredı ıle şuan ona ıdeal pıssacso degıl ayakları sakat %60 özurlu raporu var kucuk araba lazım park edebılcek anladınmı burak ondan yani c3 şırın audı benzıyor farları falan :D
hedef opel corsaydı cok boş araba essantıa ıc mekanı cok dandık geldı bana kalıte denen bırşey göremedım
ama corsa 111 yıl modelı guzel pahalı dolu degıl işte dolu olsa cruse kontrol koyuyor yol bılgsayarı yok halen

Son düzenleme:
Çok güzel araba bencede hayırlı olsun diyeyim:)
sagol abı gönul ısterdı opel olmadı hem kalıtelı hem ucuz donanımlı en mantıklı c3 geldı bana fransız otomobıllerı antıpatım var benım normalde benım bıle hoşuma gıttı yenı evlı cıftlere bırebır yönlendırdık hoşunua gıttı abımızın pazartesı evrakları göturucek özurluluk yararlanabılmek ıcın yardımcı olcaklar:)

sagol abı gönul ısterdı opel olmadı hem kalıtelı hem ucuz donanımlı en mantıklı c3 geldı bana fransız otomobıllerı antıpatım var benım normalde benım bıle hoşuma gıttı yenı evlı cıftlere bırebır yönlendırdık hoşunua gıttı abımızın pazartesı evrakları göturucek özurluluk yararlanabılmek ıcın yardımcı olcaklar:)

tekrar hayırlı olsun sende yardımcı olarak çok güzel bir davranış sergilemişsin:) Benimde fransızlara karşı antipatim var evet benimde hoşuma gitti.

yani bence araba güzel ama işte alman arabalrındaki o ağırlığı beklemek yanlış olur.

Geri