Yeni Cascada Videoları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Cascada Videoları

GNSpower link' Alıntı:
Yahu ne zaman üstü açık araba görsem aklıma yıllar önce yaşadığım bir olay geliyor.

Gençten bir çocuk cabrio BMW'sinin üstü kapalı Alsancak'ta sıkışık trafikte gidiyordu, bende o sırada yürüyordum. Az sonra gerçektenden hoş (hatta taş ama alalede taş değil sanki İtalyan mermeri) 3 tane kızda bir sokaktan çıkıp BMW'nin gittiği istikamette yürümeye başladı. Lakin kızlar BMW'ye bakmadılar. Herif 3-5 dakika dikkat çekmeye çalıştı sonra çok çalımlı bir şekilde bastı düğmeye arabanın üstünü açtı. Ama adamın yüzüde ayrı bir İtalyan heykeli, nasıl mağrur, gözler çelik gibi, kartal bakışlar ileriye dikilmiş halde. Ama şans işte arabanın üstünün açılmasıyla orta refüjdeki çimenlerin sulanmaya başlaması bir oldu. Daha da kötüsü birçok fıskiye çimenleri sularken adamın dibindeki fıskiye bozuktu itfaiye gibi etrafı suluyordu. Adam, arabası, arabanın içi hepsi fıs fıs fıs fıs fıs şeklinde ritmik şekilde ıslanırken adamın deli gibi arabanın üstünü kapatmaya çalışması çok komikti. Tabii zavallı BMW üstünü açtığı kadar azamet ve ağırbaşlılıkla kapattı, adam en son sıçan gibi oturuyordu arabanın içinde. Fazla azamet cildi bozdu yani. ((:

Layıkını bulmuş :))  Allahın sopası yok ama...

Bu arada alsancak deyince İzmir özlemim depreşti :)
Karşıyaka / Eski çörçilin yeri  :)) Mavişehir

ulkm link' Alıntı:
Bu arada alsancak deyince İzmir özlemim depreşti :))   
Karşıyaka / Eski çörçilin yeri  :)) Mavişehir

Yine gelin abi, gelmişken buyrun çayımıda için. (:

Eskiden gemilerle falan ne mekandı ama orası, benimde hatırlarımı depreştirdiniz şimdi. (:

Sercan link' Alıntı:
araç gerçekten mükemmel  045thumbsup Ama Türkiyede, özellikle İstanbul da cabrio bir araç kullanmak ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum :) Hele bir de üstü brandaysa :D

Abi bu arabayı alıcaksın Egeden başlayıp akdenize kadar o kıvrımlı yollarda ılık rüzgarları hissederek kullanıcaksın. Altın sarısı kumsallarda denize girip yola devam ediceksin, akşam olup arabayı bi pansiyona çekip bi sahil balıkçısında rakı balık yapıcaksın, sonra sabah yollar genen senin :) işte bu arabayı böle kullanıcaksın :)

Ya Mert arabanın resimlerini videolarını paylaşa paylaşa benimde dengemi bozdun, insignia düşünüyodum gidip bu arabayı alırsam artık suçlusus sensin, hanıma bu arkadaş beni kandırdı derim artık :)

DarthWider link' Alıntı:
Abi bu arabayı alıcaksın Egeden başlayıp akdenize kadar o kıvrımlı yollarda ılık rüzgarları hissederek kullanıcaksın. Altın sarısı kumsallarda denize girip yola devam ediceksin, akşam olup arabayı bi pansiyona çekip bi sahil balıkçısında rakı balık yapıcaksın, sonra sabah yollar genen senin :) işte bu arabayı böle kullanıcaksın :)

Ya Mert arabanın resimlerini videolarını paylaşa paylaşa benimde dengemi bozdun, insignia düşünüyodum gidip bu arabayı alırsam artık suçlusus sensin, hanıma bu arkadaş beni kandırdı derim artık :)

Opel Türkiye ile anlaştım.  :D
Forumda 10 Cascada satışı yapabilirsem bir tanede bana hediye edeceklermiş.  011zaa
Paylaşımlar bu yüzden.  005hihih

GNSpower link' Alıntı:
Yine gelin abi, gelmişken buyrun çayımıda için. (:

Eskiden gemilerle falan ne mekandı ama orası, benimde hatırlarımı depreştirdiniz şimdi. (:

İnş Doğan niyetim var, kardeşim karşıyakadan gelin aldı :))
sanırım düğün bahanesiyle gelecem  mekana :)
Nasip olursa görüşürüz bir gün :))
Selamlar

ulkm link' Alıntı:
İnş Doğan niyetim var, kardeşim karşıyakadan gelin aldı :))
sanırım düğün bahanesiyle gelecem  mekana :)
Nasip olursa görüşürüz bir gün :))
Selamlar

İnşallah abi, çok memnun olurum tanışmaktan. Hem benimde kayınpederim Samsun'lu. ((:

GNSpower link' Alıntı:
İnşallah abi, çok memnun olurum tanışmaktan. Hem benimde kayınpederim Samsun'lu. ((:

O kesin tanışmak şart oldu kardeşim :)))  o zaman benim de kayın peder Samsun'lu :)

İzmir Ekonomi Üniversitesinin kampüsünde casacada varmış izmirlilere duyurulur.gözümle görmedim arkadaşım 2 gündür gördüğünü iddaa ediyor.

Geri