Yeni astramın motorunu açmaya çalıştım:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cocotr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5.000 deviri aşamazsın zaten o zaman kesiciye giriyor çünkü. benzinlilerdeki gibi devir bir artıp bir azalmıyor bizim dizellerde. 5.000 de sabit kalıyor. Yinede bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum şimdilik dediğine göre 5.000 den daha az devirdeymişsin. bence dizellerde 4.000i aşmamak gerekir. zaten aşmak çok mantıksız çünkü araba 4.000 devirden sonra akselerasyonu acayip azalıyo. en mantıklısı duman abimin dediği gibi 3500de vites atmak

Son düzenleme:
arkadaşım biraz sıkıştırmıssın makineni.
motor öyle açılmaz..
yavaş yavaş hızını artırıp azami hıza çıkacaksın ..

üç yıl önce yaptığına göre şu an hayli hayli yapıyordur değil mi teoman?? şu konuların tarihlerine baksan da yorumlarını gerekli yerlerde yapsan.

üç yıl önce yaptığına göre şu an hayli hayli yapıyordur değil mi teoman?? şu konuların tarihlerine baksan da yorumlarını gerekli yerlerde yapsan.

+1 yeni konu diye giriyorum 2 -3 sene öncenin konusu çıkıyor

Abi NErden Buluyon Bu Konuları :D:D

abi ne rodaj süresi , o ne:))) ben ilk aldığım gün köye gittim. 4000-5000 ve 5000 üstü zorladım. çok şükür hiçbir problem yok. şu anda 23 bin km de.ve araba çok daha iyi gidiyor sanki. 2005 1.6 twinport benzinli astra h tada aynı şekilde daha alındığı gün köye gittik. 200-220-230 km/h hızlarda kullandık. 75 bin de sattık. hiçbir problem olmadı

tabiki problem olmaz ..
hatta 200 bin olsada olmaz .
sadece aracınızın motoru 300 binde biteceğine 200 binde biter..
:):):):)

teo bizide yanılttın. ama neyse bilgi bilgidir. millet arattırdığında bişeyler görür en azından

yok daha yanılmıcaksınız merak etme:)

ben onada inanmıyom teoman. eğer araç mofiye görmemişse , orjinalse, hor kullanılmamışsa , 300 bin göreceği varsa 300 bin görür o motor. biz hız yaptık ama gerektirdiği şekilde hız yaptık. motorda oynama yapmadık. zaten eskisi gibi paraçlar birbirine alışçak diye pek bir şey kalmadı. nerdeyse kusursuz kesimler yapılıyor artık.

Geri