yeni astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sevgii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sevgii

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yeni astra sedan 1.3 cdti alacağız yalnız etraftan duyduklarımız biraz düşündürdü turbo sunda sorun yaşanıyormuş bilgilendirilmemizi rica ederim şimdiden teşekkürler

ilk defa duydum astra sedan 1.3 cdtı turbo sorununu. çok şükür 23 bin km yaptık tek bir problem yaşamadık.

astra sedanın bence tek bir problemi var,1.3 cc o kasayı kaldırmak için çok ama çok zorlanıyor..benzinli alın pişman olmazsınız..

ilk mesajınızı üye arşivi bölümüne atarak kendinizi tanıtmanız gerekli..

astra sedanın bence tek bir problemi var,1.3 cc o kasayı kaldırmak için çok ama çok zorlanıyor..benzinli alın pişman olmazsınız..

Furkan dostum , 1.3 CDTI sedan test ettin mi?

1.3 de kasayı kaldırıyor 1.3 olması yanıltmasın dizel kullanan arkadaşlar turbo ile sorun yaşamamışlardır herade.
Test aracı olarak dizelinide kullanmıştım otomatik vitesti seriydi benzinli arasında çok bi fark yok dizelin sadece motor sesi daha tok içeri geliyordu yada test aracı diye

1.3 CDTI Tam Aile Arabası Bence....Az Yakar Sizi Üzmezz.....

1,3 stockken hb kasayı kaldıramıyor:)kalktı mı gidiyor ama o 1.vites kalkmak tam bir işkence...

kaldıramıyor mu?? 1.vites muhtemelen dizel araç ve küçük hacim olmasından dolayı bu şekilde ağır kalıyor. bayırda kaldınız nasıl, çıkçaksınız. 1.3cdtı gücünü en iyi 2000 devir ve sonrasında veriyor. 1.3cdtı da 1. vites dişlisi küçük tutularak aracın daha yüksek devirlere çıkıp bayılmamasını önlemek. bu da pek rahatsız edici bir durum değil. özellikle aracı alıp kullananlara sorun. alıştılar mı bunu hiç fark etmiyorlar. ben almadan önce test ettim.o zaman ki düşüncelerimle şimdiki düşüncelerim arasında uçurum var. araç şimdi çok çok daha hoşuma gidiyor. önemli olan elinizdeki motoru kullanmayı bilmek.

1.3 CDTI Tam Aile Arabası Bence....Az Yakar Sizi Üzmezz.....
:good::good::good::good::good::good:
ayni fikirdeyim...

Geri