Yeni Astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erden_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla yeni astra çıktı, satmam gerekir diye hiçbir düşüncem yok. tipler çok farklı, çizgiler çok farklı. yeni astra nın tipini sevmeyip, astra h ları çok seven insanlar muhakkak olur, diğer bir yandan zaten araç ikinci ele düştümü 23-28 arası gidiyor. yeni astra çıksa bile astra h lar bu fiyat aralığından aşağı düşmez.

valla yeni astra çıktı, satmam gerekir diye hiçbir düşüncem yok. tipler çok farklı, çizgiler çok farklı. yeni astra nın tipini sevmeyip, astra h ları çok seven insanlar muhakkak olur, diğer bir yandan zaten araç ikinci ele düştümü 23-28 arası gidiyor. yeni astra çıksa bile astra h lar bu fiyat aralığından aşağı düşmez.

eminmisiniz?bence farklı olur,yeni kasası çıkıp fiyatı düşmeyen bir arac yoktur gibime geliyor..

eminmisiniz?bence farklı olur,yeni kasası çıkıp fiyatı düşmeyen bir arac yoktur gibime geliyor..

çok eminim. 2. ele düşen araçlar zaten ölü gidiyor. daha ne düşçek.siz pat diye fiyatların 3-4 bin tl aşağı inceğini mi sanıyorsunuz???

ineceğini değil,indi bile sizin haberiniz yok;)

ineceğini değil,indi bile sizin haberiniz yok;)

2004 ten beri astra piyasasını iyi bilen birisiyim. hala sürekli takip ediyorum. madem çok iyi biliyon, indi diyon şu inmiş fiyatları senden alalım

hayır ben neden hala ısrar ettiğinizi anlamadım,senin aracının yeni kasası cıktıysa senin aracının fiyatı azda olsa düşecektir!bu hoşunuza gitmeyebilir ama bu böyle..
yeni astrayı sevmeyip,astra h ları çok seven insanlar muhakkak olur demişsiniz!
şimdi bununla piyasanın ne alakası var?şimdi şu an,istisnaları saymaz isek,sizin gibi,eski kasa yani H kasa astra alan biri niçin alır?ben söyleyim,cunku o aracın yeni kasası çıktıgı için,o arac fiyat dusmustur,bunu fırsat bilir ve alır..yoksa kimse bile bile yeni kasası cıktıgı halde o araca o parayı verip almaz;)

hayır ben neden hala ısrar ettiğinizi anlamadım,senin aracının yeni kasası cıktıysa senin aracının fiyatı azda olsa düşecektir!bu hoşunuza gitmeyebilir ama bu böyle..
yeni astrayı sevmeyip,astra h ları çok seven insanlar muhakkak olur demişsiniz!
şimdi bununla piyasanın ne alakası var?şimdi şu an,istisnaları saymaz isek,sizin gibi,eski kasa yani H kasa astra alan biri niçin alır?ben söyleyim,cunku o aracın yeni kasası çıktıgı için,o arac fiyat dusmustur,bunu fırsat bilir ve alır..yoksa kimse bile bile yeni kasası cıktıgı halde o araca o parayı verip almaz;)

1-benim bir şeyde ısrar ettiğim yok.
2-öyle bir söylüyorsunki fiyatlar 3-4 bin tl aşağı düşer imajı yaratıyorsun.
3-benim dediğim 2. elde zaten fiyatlar iyice düşük, daha ne düşçek.
4-bende astra h var, yeni astra h çıkıyor off çok kötüyüm gibi durumum yok. bu işin kuralı budur. her zaman belli bir zaman sonra yeni kasa çıkacaktır. üzülecek olsaydım sıfır 2008 astra h almazdım. taa 2007 den beri yeni astra nın 2010 gibi piyasaya çıkacağı bilgileri vardı. ki iyiki çıktı. kısmetse bir sonraki araç yeni astra olabilir
5-her aracın belli bir seven grubu vardır. 1990 -1980 modelde olsa hala o aracı arayan insanlar var piyasada. bu da o aracın piyasasını öyle etkilerki , tabi bunu anlaman için piyasayı iyi bilmen gerek,takip etmen gerek.eğer astra h larda bu derece sevilmişse piyasası, bu yönde iyi olur.yeni astra lar çıksa bile

fikirlerinize saygı duyuyorum,ama dediğim gibi,astra h kasasının fiyatı şu an az da olsa düşmüştür..evet 2. el zaten ölü,bu ölülük bütün piyasa için geçerli,şu an yanılmıyorsam,passat'ın yeni kasası 2010'da cıkıyor.ve genelde,ikinci eli en kuvvetli olan markalardan biri olan vw'in en sevilen aracı bile şu an fiyat düşürmüştür..
cok az bile olsa,düşmüştür..
kaldı ki,astra h bu durumdan etkilenmesin..
saygılar..

Geri