Yeni Astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erden_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fiestaya mı benziyor???

çok merak ediyorum neresi nasıl benziyor, bi açıklama yapsın bu benzetenler lütfen... nasıl bir bakış olduğunu merak ediyorum.. işim tasarım... ben göremiyorum bir benzerlik.. gören neyi görüyor ne açıdan bakıyor merakediyorum gerçekten...
detaylı bir açıklama bekliyorum

Buyrun iki aracın fotosu neresi benziyor beraber bakalım. Her araç çıktığında mutlaka başka araçlara benzetilmeye çalışılıyor.

2009_ford_fiesta_1_430.jpg

5185DE38BAEF4A4F8B2A60BBDF509583.jpg

Kapı Kolları, Cam Tipi ve Spoiler Benziyor Sadece :D:D:D internette Bazı Forum Sitelerindekılerde Fiestaya Focusa ve Alakasız Araclara Benzetmişler:D Hayretler İçinde Kaldım :D:D

evet ps da üst üste koyacağım ve benzeten arkadaş neresi olduğunu kırmızı vs bi şekilde işaretleyip bize açıklasın nolur. biz benzetemeyenlere...

valla burda ne şekilde foto çekildi bilmiyoruz. ama yasal olarak mecburi. yani orjinal xenon olan araçta yıkama şart.

mercekli far tüm modellerde standart + halojen ampul şeklinde satılırsa far yıkama mecburiyeti ortadan kalkar..yeni megane gibi yani..bu bir tahmin

fiesta değilde....ilk bakışta biraz insignia ve biraz leon a benziyor gibi görünsede araç yeni olduğu için başka araçlara benzetiliyor şu anda göz aşinalığı lazım daha her yeni araçta olduğu gibi

yandan süper görünüyor bence alfaya benzetilebilir fakat önden görünümü pek beğenmedim ben insigniayı andırıyo fakat yakışmamış bu görünüm.ön panjur daha iyi olabilirmiş irmscher yapar artık bişiler.

ee ,yeni astra kapıdan göründüğüne göre astra sahipleri ne düşünüyor acaba?
arabayı elden çıkarıp,zarar etmem diyen,ya da arabamı satıp yeni astra için para biriktirmem gerek diyen var mı?:D

mercekli far tüm modellerde standart + halojen ampul şeklinde satılırsa far yıkama mecburiyeti ortadan kalkar..yeni megane gibi yani..bu bir tahmin

mercekli ve normal halojen kullanılan bir far sistemi ve orjinal. valla yeni duydum. megane lara bir bakayım. gözümüzde mercekli deyince xenonla eşleşmiş durumda. zaten benim demek istediğim mercekli xenon olursa yıkama mecburi olur. bilgi için saol

Geri