yeni astra sedan ilk yıl bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sem1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sem1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1.4 turbo  5000 km deki aracımı yılı dolduğu için bu hafta sonu servise götüreceğim kırşehire yakın servisler  ankara yada kayseride  ankara servisleri genellikle fiyat olarak uçmuş durumda en uygun fiyatı veren 470 ile opak onun dışında 510 tl civarı  uçuyor kendileri  kayseriden 430 fiyat aldım bilkmiyorum pazarlıkla daha düşülürmü  oraya götürmeyi düşünüyorum  rutin bakım dışında  ayarlatmak için aklıma gelenler
  1. vitesten 2. vitese geçerken vitesin takılması 
    bozuk yollarda süspansiyonlardaki lokurtu,
  yağmur sensörünün olduğu bölümde ses yapması
  debriyajın üst bölümünün boş gibi olması  bazen boşa basıyor gibi yumuşak olması
  arka tamponun kaporta ile birleştiği yerde tam oturma olmaması

benim aklıma gelenler bunlar    bunların dışında  söyleyebileceğim düzeltilecek şeyler nedir ve diğer konularda  tavsiyelerinizi alabilirmiyim değerli üyeler

Ynt: yeni astra sedan ilk yıl bakımı

üstadım koca bir yılda sadece 5 bin km. yol mu yaptınız? Neredeyse hiç kullanmamışsınız exclaim. Oldukça da fazla rahatsızlığınız var gibi, hayret 023hm

araba ile aramda 1000 km vardı 5 ay oldu kavuşalı 

bir şeyi anlamakta zorlandım, aracı alalı beş ay oldu da nasıl bakım yılı geldi? 2. el mi aldınız ?

harunhoca link' Alıntı:
bir şeyi anlamakta zorlandım, aracı alalı beş ay oldu da nasıl bakım yılı geldi? 2. el mi aldınız ?

aracı sıfır aldım hocam  memleketten aldım  yol uzak olunca gitme imkanım olmadı işlerden  ondan abim aracı getirene kadar ayrı kaldık

Olayı çözemedim neyse... sabah sabah demek ki kafa yetmiyor bende. Aracı alalı (kavuşalı) beş ay oldu, araç beş binde ama yıllık bakım zamanı geldi... ֜st üste koyunca pek anlam ifade etmese de siz bilirsiniz işinizi.  bravoo. Aracınızdan şikayetleriniz olduğunuzu yazmışsınız. Bir yaşındaki araçta şikayet olmamalı. Benim araç henüz bir aylık ve 3 binde ve yok bir şikayetim şimdilik greatt

harunhoca link' Alıntı:
Olayı çözemedim neyse... sabah sabah demek ki kafa yetmiyor bende. Aracı alalı (kavuşalı) beş ay oldu, araç beş binde ama yıllık bakım zamanı geldi... ֜st üste koyunca pek anlam ifade etmese de siz bilirsiniz işinizi.  bravoo. Aracınızdan şikayetleriniz olduğunuzu yazmışsınız. Bir yaşındaki araçta şikayet olmamalı. Benim araç henüz bir aylık ve 3 binde ve yok bir şikayetim şimdilik greatt

Harun hocam arkadaş aracı alalı 1 yıl olmuş fakat araç memleketindeymiş kullanmıyormuş 5 ay önce abisi getirmiş ve 5 ayda 5000 km yapmış yani araç ilk 7 ay memlekette yatmış  :)

sem1903 nedense banada şikayetleriniz biraz fazla geldi.sonuçta 5 ay kullandığınız(tam manasıyla) bir araçta bukadar sıkıntı çıkması hoş değil benim size tavsiyem servis fiyatına bakmaksızın sağlam bir ustaya göstermenizdir ankara opalda muarrem usta ve opis de osman usta var işinin ehlidir ikiside tavsiyem 50-100 bakmaksızın iyi bir usta tercih etmeniz..

Sem1903; Kırşehirli misiniz

İnciroğluna yaptırcaksanız dikkat edin çoluk çocuğun eline bırakıyolar aracı.bende daha önce bakım için oraya gitmiştim aklınızda bulunsun

benimde 15000 bakımı geldi vites problemi bende de var. Zor geçmeyi bırak  bazen gecmiyor çıldırtıyor resmen beni  madd ... Acaba bir tek bende mi var bu sorun diye düşünüyordum

O simdi asker link' Alıntı:
Sem1903; Kırşehirli misiniz

İnciroğluna yaptırcaksanız dikkat edin çoluk çocuğun eline bırakıyolar aracı.bende daha önce bakım için oraya gitmiştim aklınızda bulunsun

değilim  dostum burada görev  yapıyorum  o kadar dedik enişteniz yapın diye  daire arkadaşlarında  hayıryok  demekki :)  servis konusunda gözüm tutmazsa  kayseriyi gezip dönmüş  olurum
hosta link' Alıntı:
benimde 15000 bakımı geldi vites problemi bende de var. Zor geçmeyi bırak  bazen gecmiyor çıldırtıyor resmen beni  madd ... Acaba bir tek bende mi var bu sorun diye düşünüyordum
herkes sorunsuz deyince ulen arabayı ben bozdum galiba  moduna girmiştim teşekkürler dostum  greatt

Geri