yeni astra sedan eksoz

ibrahim görçün

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar . Aracı bugün teslim aldım 1.6 dizel 136 hp dolgun bir eksoz sesi almak istiyorum nasıl verim alırım ne yapmalıyım ? :)

araç rodajı bir tamamlasın abim

dizelden pek bişey beklemeyin, bi chip yapın bakın keyfinize ses istiyosanız benzinli alcaktınız :) hayırlı olsun :)

Ses aliyim derken duman çıkartabilirsiniz.

abi görüyorum dizel bazı araçlarda tatlı bir hırıltı oluyor o sesi yakalamak istiyorum :)

ben hiç tatlı hırıltı çıkartan dizel görmedim egzoz olan dizel bmw lerden örnek vereyim önünden traktör arkadan güzel ses çıkarıyorlar 2 farklı ses çıkaran arabalar bana itici geliyor sadece görüntü olarak cosmo insignialardaki gibi sağ sol orjinal başlıktan takabilirsin çok şık oluyor

(resimdeki araç hb ama anlatmak istediğim bu)
35137.jpg

Öncelikle hayırlı olsun, güzel bir model seçmişsiniz.
Bende 1.3 Dizel Astra J kullanıcısıyım, merak ettiğim 1.6 dizel versiyonlarda ne gibi farklılıklar olduğu. Hızlanışı, yüksek sürrat eğilimleri ve hız-devir ilişkisi konusunda bilgi verebilir misiniz ?

Hayırlı uğurlu olsun yeni araban. Ben de piyasada çok tatlı hırıltı çıkaran bir tane egzozlu dizel görmedim. Ama senin hırıltı anlayışın düz borulu 1.7 DTi sesi ise yazık olur arabaya. Nerde o eski hacimli arabaların ciğerden gelen sesleri...

Son düzenleme:
Geri