Yeni Astra Resmi Fotolar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gerçekten çok güzel olmuş astra fiyatta cosmo 1.3 ün fiyatı 45 olur ;)
ama araç ne zman geliyor arkadaşlar ? Umut bey bi bilginiz varmı acaba yani 2009 mu 2010 mu ona göre elimizden çıkarmak gerek astra H ları ?

küçükken hayal otomobil olarak bize tanıttıkları araçlar günümüzde ne kadar normal geliyor güzel olmuş diyor ve geçiyoruz :)

çok güzel olmuş valla belki bi güm sahibi olmakta nasip olur

Türkiye'ye gelmesi insignia gibi gecikmeli olabilir. 1-2 hafta sonra zaten hazirandayız, ekimde autoshowda dünya premier i yapılır. (2009 4.çeyrekte satışa sunulacak diye biliyorum) ama tahminen 2010 ocakta türkiye lansmanı yapılır şubatta satışa çıkar..

şu anki astradan aldırmadım babamın ısrarlarına rağmen direkt bu kasayı bekliyorum..:D
1.6 dizeli olursa tadından yenmez valla..

yahu yapmayın allah askınıza nerde o eski astralar dedirtiyorsunuz bana.
ne cizgisi ne saygınlığı bi sokağa çıkıp baksanıza renosundan seatına mazdasından opeline bmw sinden hyundai sine ordan toyotasına bütün arabalar birbirinin aynı oldu.
focus neden çok tutmuştu farklıydı çünkü ilk çıktığında şimdi herkes focus oldu nerde o astra g vectra b corsa b.

neyse sıradan klasik millete yedirmeye yetecek bi tasarım hayırlı olsun...
:D:D:D

çooooooook güzel olmuş....

mazda 3 çok daha şık olmuş bence astradansa sanırım bi sonraki seçimim bu olucak yeni leonuda beğenmezsem.
hatch1.jpg

Bravo, Leon, Astra h, İngisnia karışmış.
Ama benim çok hoşuma gitti. Çıkar çıkmaz alıcam.
Dizel Motor seçeneklerinde yine 1.6 diesel yok galiba.
Astranın Türkiyedeki kendi segmentinde pazar liderliğini focusa kaptırması, megane, c4, 307-308, i30, C30 gibi araçlara pazar payını kaptırmasına en büyük neden 1.6 diesel motor hala yok.

ne kopyacı oldu bu sektör hemen hemen birbirine ne kadar benziyorlar araçlar buda fıasta nın büyüğü gibi ama güzel olmuş hayırlısı bakalım gelsede binsek :)

Geri