Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
grkng link' Alıntı:bir Tarık bir Doğan kafam karıştı yaw![]()
1,6 dizel gelecegine cok inanmıyorum. gelse de 2014 öncesi zor bence. diger problemlere gelince sürüş keyfi hepsini unutturuyorbahadirusta link' Alıntı:arkadaşlar bende yeni araç alıcam, araştırmadayım, aklımda 1.3 sport astra da var ama daha önce 1.6 vardı satmıştım yani astrada ki problemleri çok iyi biliyorum ama daha iyi bir seçenekte bu fiyata bulabilmiş değilim
dizel astra ekonomik yakıt tüketimi ve araç kasa, tasarım, kalite olarak tamam diyorum ama sonra düşük performansı, kalkış sesi, klima problemleri, fren diskleri gibi problem listelerinden çekiniyorum, ayrıca makyajlı kasanın geliyor olması 1.6 dizel motor gelirmi ki vb. şeylerden dolayıda acabalar da beklemelerdeyim...![]()
bahadirusta link' Alıntı:arkadaşlar bende yeni araç alıcam, araştırmadayım, aklımda 1.3 sport astra da var ama daha önce 1.6 vardı satmıştım yani astrada ki problemleri çok iyi biliyorum ama daha iyi bir seçenekte bu fiyata bulabilmiş değilim
dizel astra ekonomik yakıt tüketimi ve araç kasa, tasarım, kalite olarak tamam diyorum ama sonra düşük performansı, kalkış sesi, klima problemleri, fren diskleri gibi problem listelerinden çekiniyorum, ayrıca makyajlı kasanın geliyor olması 1.6 dizel motor gelirmi ki vb. şeylerden dolayıda acabalar da beklemelerdeyim...![]()